כללי הרפלקסולוגית שוב..

• הוסף לסימניות
מה דעתכם עכשיו?

קבצים מצורפים

• כרטיס.jpg
    KB 320.8 · צפיות: 12
  • ר.jpg
    KB 325.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מנס להעלות טוב יותר

אותו הכרטיס

קבצים מצורפים

• ללא שם-3.png
    KB 319.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני מבינה שבויזואל יש אבן. במבט ראשון זה נראה כמו חציל. אולי רק לי אבל זה קצת צרם לי.
הטקסט עולה על המעבר בצד שמאל וזה לא טוב. או שתוותרי על המעבר או שתזיזי אותו שמאלה.
על העיטורים את יכולה לוות והכרטיס יכול לרדת לדפוס.
יפה ומוצלח!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התגובה..חשוב לי לדעת גם לגבי הצבעים. באשכול הקודם העירו לי על צבעים שעלולים לצאת חיוורים בדפוס.. מה דעתך?

• הוסף לסימניות
בקיצור מה שאמרת לה זה תחליפי עיצוב לכל הכרטיס.... (-:

הכרטיס הקודם היה טוב יותר חוץ מהחוזק של הצבעים השינויים שעשית קצת הרסו. פשוט תחזקי את הצבעים באמצע ואת הטקסטים וזהו

• הוסף לסימניות
אני משתדלת לענות בכנות:

נראה שיש פה פוטנציאל טוב מאד
אמנם כרגע לענ"ד התוצאה הסופית לא הכי טובה
אבל כן ניסית להתקדם פה בדבר חשוב שהיה חסר קודם: קומפוזיציה טובה.
עכשיו הקומפוזיציה לענ"ד לא מספיק טובה, וכדאי לך מאד ללמוד את התחום הזה
איך לארגן נכון את כל מכלול האלמנטים והמרכיבים בעיצוב.

למשל - ששמת את השם שלה ומספר הטלפון מעל פס כהה יותר- מצויין.
לקחת את הדבר החשוב ונתת לו מקום ראוי.
המלבן השמאלי - לא יושב טוב. מעבר הצבע מיותר. הטקסט למטה עולה עליו ויוצר קומפוזיציה לא החלטית.

אני ממליצה לך לנסות לקחת דף (אמיתי) ועפרון. לשרטט גודל כרטיס ביקור.
למקם על הדף מלבנים / ריבועים ' גלים וכו' עם חלוקה ויזואלית החלטית (למשל - שליש שמאלי מלבן כהה. אולי כל הטקסט של הפירוש יכול להכנס שם?)
איפה השם ימוקם, איפה הכותרת, איפה התמונה.

אחרי הקומפוזיציה הכללית לבדוק כל חלק:
עיטורים - צריך אותם באמת? כרגע אין קשר עיצובי בינם לבין התמונה. אם הם חשובים בעיניך, תצטרכי למצוא להם 'תשובה' במקום נוסף בכרטיס.
וכו'.

ברור שזה רק כרטיס ביקור ואולי את לא חייבת להשקיע ה-מ-ו-ן, אבל חשבתי לנכון לנסות להועיל לך בחשיבה העיצובית בכלל.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה קצת בעיתי שהטקסט עולה על הכהה שבצד שמאל...
חוץ מז אולי כדאי שתחליפי תמונה למשהו קצת יותר ברור???
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
זה קצת בעיתי שהטקסט עולה על הכהה שבצד שמאל...
חוץ מז אולי כדאי שתחליפי תמונה למשהו קצת יותר ברור???
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
לדעתי הגרדינד בצד שמאל מיותר.
טוב שחיזקת את הצבעים

• הוסף לסימניות
בלי הגרדיאנט בצד שמאל יהיה פשוט מקסים.
אולי תנסי לתת לאבן גוון טיפה שונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה