- הוסף לסימניות
גם מחר?כל שעתיים ורבע משוער.
בעזהי"ת בהמשך נשתדל לצרף טבלה עם זמני השידור.
גם מחר?כל שעתיים ורבע משוער.
בעזהי"ת בהמשך נשתדל לצרף טבלה עם זמני השידור.
עדיין לא נפתח ההרשמה???כותב לי צורת התשלום אינה תיקנית
למה????
נכון.עדיין לא נפתח ההרשמה???
איך הגעתם לשלב הזה? אני נכנסתי דרך שיא לייב ולא מגיע לי לשום מקום.מה אם התשלום?
השידורים שרכשת לצפיה
מוצר סכום ביניים מוצר לדוגמה, החנות לא פעילה × 1 ₪25.00 סכום ביניים ₪25.00 סה"כ ₪25.00
- אין אפשרויות תשלום הזמינות עבור המדינה שלך. צרו קשר כדי לבצע תשלום באמצעים חלופיים.
כי צריך לסמן שמסכימים לתנאים, תלחצו באיזור שם ותופיע משבצת קטנה אדומה.
לא עוזרכי צריך לסמן שמסכימים לתנאים, תלחצו באיזור שם ותופיע משבצת קטנה אדומה.
לא עוזר גם לי.לא עוזר
פשוט ללחוץ על התנאים ולקרוא אותם ואחר כך להעביר הלאה...לא עוזר גם לי.
מה אפשר לעשות?
כן, עד לסוף היום.גם מחר?
לחצתי וקראתי ולא רוצה להתקדםפשוט ללחוץ על התנאים ולקרוא אותם ואחר כך להעביר הלאה...
ואותי 80 במקום 30.
עדיין לא עוזרפשוט ללחוץ על התנאים ולקרוא אותם ואחר כך להעביר הלאה...
אפשר עזרה עם ההזמנה עצמה?כן, עד לסוף היום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים