בקשה הרצאות בנושא ADHD

• הוסף לסימניות
מחפשת חומר בנושא, הן מבחינת ההפרעה עצמה והן מבחינת הטיפול.
נראה שהרשת מלאה בהנ"ל, אבל הסינון שלי לא ממש מתחבר לסגנון...
אשמח ואודה על כל מענה!

• הוסף לסימניות
אם תוכלו להשיג את הספר של אהרן לרנר הוא נמכר בחניות החרדיות וחיבר אותו חסיד בעלז, ספר מיוחד ומקיף
מי שקורא מיד מתרשם-מנסיון שלי

• הוסף לסימניות
אם תוכלו להשיג את הספר של אהרן לרנר הוא נמכר בחניות החרדיות וחיבר אותו חסיד בעלז, ספר מיוחד ומקיף
מי שקורא מיד מתרשם-מנסיון שלי
ספר מצוין, מקיף בצורה מדויקת את הנושא. קניתי אותו, נהניתי ממנו. (אם כבר, האורך שלו.... חתיכת אתגר)
כרגע מחפשת פודקאסטים, הרצאות לשמיעה.

• הוסף לסימניות
יש לאיל"ה סדרה חינמית של איבון לנדאו.
שמעתי פידבקים חיוביים מאד, ממי שלקחה את הסדנא המלאה.

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן?
אין לי גישה לפודקאסטים וכאלו, אודה מאוד למי שיעלה חומרי שמע... תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש אחד בשם סנדר מושקוביץ והוא מומחה גדול באבחון והבנה בנפש, יש לו קו ואינני יודע את מספרו אולי תנסו להשיג.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הקו ADHD- כאן מדברים על זה,
אלכסנדר מושקוביץ- נותן שם תכנים כמעט קבוע ויש שם מלא הודעות ושאלות של נשים ואימהות
0733576419

• הוסף לסימניות
מחפשת את המיל של הרב אהרן לרנר,
אשמח לקבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה