הרצאות מעניינות ומרתקות מרבנים שונים, שאינם נמצאים בקול הלשון ובמאגרי המידע!!!

• הוסף לסימניות
ע"פ בקשות שקיבלתי במייל, מועלה בזאת אוצר מיוחד!

גזור ושמור.
כדאי להוריד את האוצר עכשיו. בעוד שבוע לא יהיה יותר להשיג את זה!

מותר להעתיק ולהפיץ.

לנוחותכם סידרתי את ההרצאות המרתקות לפי שפות:
(אם יהיה ביקוש אוכל להעלות גם באנגלית ושפות נוספות)

עברית - 1

עברית - 2

עברית - 3

עברית - 4

עברית - 5

אידיש - 1

אידיש - 2

אידיש - 3

אידיש - 4

אידיש - 5

אידיש - 6

בהתחלה אידיש ואח"כ עברית

• הוסף לסימניות
מהרבה רבנים ומגידים מבוקשים, הנודעים במרגליות היוצאות מפיהם, ועוד.

כגון: הרב ישראל מאיר שושן, הרב מנשה ישראל רייזמן, הרב משה ברוורמן, הרב מנחם שטיין, ועוד ועוד.

• הוסף לסימניות
כדאי להוריד את האוצר עכשיו, ולשמור לעת הצורך, עוד כמה הימים הקישורים כבר לא יהיו פעילים.
מותר להעתיק ולהפיץ.

• הוסף לסימניות
לטובת אלה שעדיין לא הספיקו:

כדאי להוריד לעצמכם את אוצר השיחות [הודעה 1 באשכול זה]!

היום ב-12 בלילה, כבר לא יהיה ניתן להשיג את זה!

אל תפסידו!

• הוסף לסימניות
נכון שזה אשכול מ 2015(!!!)
הטלפונים שלי על הפנים ואני מעונינת לשמוע על המחשב הרצאה טובה, ולא משנה באיזה תחום, העיקר שיהיה ברור ונעים לשמעיה עם איזה תוכן מחזק...

מכל הלב - נאה לך שמך,
העלית אז לג'מבו מס' תקיות של המונמון הרצאות אך מזמן פג תוקפם...

אשמח אם יש לך מצב להעלותם שוב או אולי למישהו יש הרצאות מענינות להעלות או לשלוח אלי למייל (יש אפשרות גם לדרייב)

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטקטים;2403475:
נכון שזה אשכול מ 2015(!!!)
הטלפונים שלי על הפנים ואני מעונינת לשמוע על המחשב הרצאה טובה, ולא משנה באיזה תחום, העיקר שיהיה ברור ונעים לשמעיה עם איזה תוכן מחזק...

מכל הלב - נאה לך שמך,
העלית אז לג'מבו מס' תקיות של המונמון הרצאות אך מזמן פג תוקפם...

אשמח אם יש לך מצב להעלותם שוב או אולי למישהו יש הרצאות מענינות להעלות או לשלוח אלי למייל (יש אפשרות גם לדרייב)

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה ותזכו למצוות!

אתמול התפרסם קישור גמבו מייל להרצאה מדהימה של הרב שמואל קוטיינר לצפיה במחשב, הנה הקישור: https://jumbomail.me/j/dblAEwh_9kewDkI

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מצפה לישועה;2412712:
אפשר להעלות עוד פעם?
או לשלוח במייל?
אודה מאד מאד!

כמה נוספים מעוניינים שאעלה את השיעורים שוב?

• הוסף לסימניות
גם אני, וכל מי שרוצה ג"כ שיצלצל להודעה זו.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה