עזרה הרצאות מרתקות בענייני דיומא.(תשעה באב)

• הוסף לסימניות
אשמח להרצאות מחכימות ומרתקות
בעיקר בעניין חורבן הבית ותשעה באב.

עדיף הרצאות לצפיה ושיהיו של:

הרב ברוך רוזנבלום

הרב לוינשטין

הרב זמיר כהן

הרב יצחק פנגר

הרב בן ציון מוצפי

הרב יעקב חיים סופר

הרב ארלנגר

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשנים האחרונות אני הולך בערב תשעה באב להרצאה חזקה במיוחד כמו שרק הרב פנגר יודע לתת
בבית מדרש ענק בק"ס (כולל בית אבא) והמקום מפוצץ באנשים מכל המגזרים שבאים לשמוע ולהתחזק
לאחרונה אפילו עשו מסך ענק כדי שכולם יוכלו לראות
הדרשות עם הרבה בכי וחיזוק.......
אני מעלה לפה את הקבצים שהקלטתי לפי סדר השנים

קבצים מצורפים

• הרב פנגר תשעה באב תשעג.mp3
    9.9 MB · צפיות: 169
  • הוסף לסימניות
בשנים האחרונות אני הולך בערב תשעה באב להרצאה חזקה במיוחד כמו שרק הרב פנגר יודע לתת
בבית מדרש ענק בק"ס (כולל בית אבא) והמקום מפוצץ באנשים מכל המגזרים שבאים לשמוע ולהתחזק
אז אולי השנה מישהו יתפוס יוזמה ויבקש מהם להוציא את הוידאו לטובת הקהל הרחב שלא גר בקרית ספר?

• הוסף לסימניות
אז אולי השנה מישהו יתפוס יוזמה ויבקש מהם להוציא את הוידאו לטובת הקהל הרחב שלא גר בקרית ספר?
אני יודע שכל שנה באים צלמים של הידברות עם מצלמות וציוד מקצועי
והם אמרו שמשדרים את זה לערוץ שלהם בשידור חי
אולי יש את זה גם באתר שלהם אני לא יודע, תבדוק

• הוסף לסימניות
השנה האחרונה תשע''ט

למי שיש דרשות מעוררות ומחזקות נשמח לקבל
תודה רבה
וואו.. תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה