הרשאה בגוגל דרייב

• הוסף לסימניות
מה אני אמורה להגדיר כדי שגוגל דרייב לא יבקש כל הזמן הרשאה לפני הורדה?
תודה :)

• הוסף לסימניות
נדמה לי שלשתף את הקובץ. (או לחיצה ימנית - שתף, או על ה"סיכת ביטחון" שלמעלה)

• הוסף לסימניות
"הרשאה לפני הורדה" - מה זאת אומרת ?
תוכלי לצלם מסך.

• הוסף לסימניות
הנה, כנראה זה ששלח לי את הקובץ עשה בהגדרות שלו לא לאפשר גישה או משהו כזה, מה הוא אמור לעשות כדי שאני אוכל להוריד?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 11.5 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
שיתוף ללא הגבלה מצידו לחשבון שאת גולשת ממנו

• הוסף לסימניות
מה פירוש?!

• הוסף לסימניות
הוא יכול גם לתת הרשאה ספציפית לאדם אחד.
אני עושה עבודת גרפיקה למישהו בנטפרי, אז פתחתי תיקייה בדרייב שאותה לא שיתפתי ונתתי לו הרשאת גישה לתיקייה, וכל קובץ שאני מעלה, הוא יכול לגשת אליו בלי שאצטרך להגדיר שוב.
לגבי המושג שיתוף קבצים:
כל קובץ בדרייב הוא באחד משלושה מצבי שיתוף:
מי שמקבל את הקישור לקובץ יכול לערוך, מי שמקבל ...... יכול להציג,.... יכול להגיב.
ויש מצב רביעי שהוא ללא שיתוף. אפשר לראות בלחיצה ימנית על הקובץ "שתף".

• הוסף לסימניות
זה מה שאני רוצה לדעת, איפה מגדירים את זה?

• הוסף לסימניות
כפתורי ימני על הקובץ \ תיקיה >שיתוף

• הוסף לסימניות
זו הבעיה כאשר אחד עורך את ההודעה והשני מקליד...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
מישו יכול לומר לי מה אני צריכה לעשות אם קיבלתי ממישהו קבצים בגוגל דרייב
ואני מקבלת הודעה שאין לי גישה?
מה צריך לעשות שולח הקבצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה