דרוש מידע הרשאה לפורום חדשות ועדכונים

• הוסף לסימניות
האמת שאין לי מושג מה נחשב להודעה ומה לא לגבי הפרופיל
כי אני כתבתי כבר הרבה יותר הודעות ממה שיש לי בפרופיל
כל מה שכותבים ב"איש את רעהו" לא נחשב... כל השאר כן

• הוסף לסימניות
האמת שאין לי מושג מה נחשב להודעה ומה לא לגבי הפרופיל
כי אני כתבתי כבר הרבה יותר הודעות ממה שיש לי בפרופיל
מה שהצלחתי להבין, שתגובות בפורום איש את רעהו לא נחשב.
כל השאר, כן
אפילו בהפסקת אוכל

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בלת"ק ומתנצל אם כבר נפתח אשכול כזה. ממתין לתשובה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
איך מתחברים ומקבלים הרשאה להשתתף בדיונים שם?
אין בפורום אף לינק לטופס הצטרפות או משהו...

• הוסף לסימניות
איך מתחברים ומקבלים הרשאה להשתתף בדיונים שם?
אין בפורום אף לינק לטופס הצטרפות או משהו...

• הוסף לסימניות
אני כבר הרבה זמן מנסה ולא מצליח כל פעם אני מקבל תשובה שכבר ניסית הרבהא פעמים וכו' ומהנהלת פרוג אני לא מקבל על זה תגובה כלל

• הוסף לסימניות

אופס! התרחשה איזושהי בעיה...​

כבר מילאת את הטופס הזה מספר פעמים מקסימלי.
מדוה זה כותב לי את זה

• הוסף לסימניות
אכן, קורה לפעמים.
אם היה לך הרשאה, ונעלמה, כנראה נחסמת.
עם נחסמתי מהפורום יש מצב להחזיר אותי עוד הפעם???
אגב
עם חוסמים בן אדם צריך לפרט למה חסמו אותו ועל איזה תגובה חסמו אותו
מלא פעמים קורה שחוסמים אפילו מפורום איש את רעהו ואותו בן אדם ניחסם לא יודע על מה ואז אין לזה תועלת כי לא לומד לקח
אשמח שתשפרו את זה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מקבלים הרשאת תגובה בנושאי החדשות ???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה