הרשאות

• הוסף לסימניות
אני מנסה למחוק תיקייה מהחשב והואפותח לי חלון שאין לי הרשאות למחוק את הקובץ, מה אני עושה? זו תיקייה שאני חייבת למחוק.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד מה שאת כותבת פה!!!!
זה יכול להיות המצאה גאונית בשבילי.
אני מורה ביסודי למחשבים, ותמיד באורח פלא תקיות נמחקות/ נכנסות מתחת לתקיות אחרות, מסתבכות ועוד... הכל בגלל שהתלמידים עדיין לא יודעים לשלוט בעכבר ובלחיצות כמו שצריך...
אם יש פיתרון שכזה שלא תהיה להם הרשאות למחוק/ להעביר זה יחסוך לי המון בלאגן...
יש דבר כזה?
(יש כונן רשת זמין בכל המחשבים)

עריכה- סליחה על ההשתלטות על האשכול... פשוט סיקרנת אותי...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות המהירות!
עשיתי ריסטארט וזה לא עזר.
ולשיר770 - אין בעיה שהשתלטת על האשכול - אחרי הכל שתי השאלות מדברות על אותו הדבר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
זה עבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;962396:
מעניין מאוד מה שאת כותבת פה!!!!
זה יכול להיות המצאה גאונית בשבילי.
אני מורה ביסודי למחשבים, ותמיד באורח פלא תקיות נמחקות/ נכנסות מתחת לתקיות אחרות, מסתבכות ועוד... הכל בגלל שהתלמידים עדיין לא יודעים לשלוט בעכבר ובלחיצות כמו שצריך...
אם יש פיתרון שכזה שלא תהיה להם הרשאות למחוק/ להעביר זה יחסוך לי המון בלאגן...
יש דבר כזה?
(יש כונן רשת זמין בכל המחשבים)

עריכה- סליחה על ההשתלטות על האשכול... פשוט סיקרנת אותי...

כן יש כזה אפשרות
בהגדרות אבטחה מתחת מאפיינים בקליק ימיני של עכבר
תלך לפי שם משתמש ומתקדם שמה אתה יכול לעשות שלא ימחוק אותם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pc com;963139:
כן יש כזה אפשרות
בהגדרות אבטחה מתחת מאפיינים בקליק ימיני של עכבר
תלך לפי שם משתמש ומתקדם שמה אתה יכול לעשות שלא ימחוק אותם
ואוו, נשמע טוב. אני הולכת לנסות את זה בבית ספר...
תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה