דיון הרשות לניירות ערך הטילה קנס בסך 600 אלף ש"ח על אינטראקטיב ישראל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ניתוח טכני זה כלי שמשמש עשרות מיליוני אנשים בעולם כדי לסחור בצורה טובה יותר, התנהגות של מניה לטווח קצר ובינוני בהרבה מקרים לא הולם את הפונדמנטל של החברה.
קל לזלזל ולומר שאין כלום בעבר שיכול ללמד על העתיד אבל הדברים מגובים בהסברים הגיוניים ולא במתיחת קווים בעלמא.
אם אתה חושב שלהשקיע במדד באופן פסיבי זה טוב יותר באופן גורף אז בהצלחה.
כמובן שמסחר אקטיבי ובודאי בשילוב טכני לא מתאים לכל אחד אבל מנסיון אישי עם ידע ומשמעת עצמית וכמובן בס"ד מנצחים את המדד.
ההודעה שלי התייחסה ליוזר עם רזומה מכובד שעלול להטעות במחשבה שאין מאחורי זה כלום והכל נוכלות, מותר לחשוב אחרת אבל לפסול דעה?
מסכים עם כל מילה.

• הוסף לסימניות
אכן.
וגם אם השוק לא אקראי, ויש בו מחזוריות.
הסיכוי שאתה הוא זה שתצליח לגרוף את היתרון הוא אפסי עד בלתי קיים.
הסיכוי קיים בהחלט, אם אני נכנס לפוזיציה בפריצה טכנית הrisk-reward ratio שלי טוב יותר בהרבה, דוגמה למניה מתחום ה E-vtol שהייתה בה בפוזיציה קטנה וכשהיא פרצה את אזור ההתנגדות (בסגול) הוספתי בה סכום נחמד, ב 3.23 קפץ לי הסטופ ברווח נאה, נכנסתי אחרי פריצה של טריז ( לא מסומן בגרף) יחד עם נפח גבוה במיוחד, אולי זה גם מימוש של קאפ ישן, בסופו של דבר א"א לומר שלטכני אין שום היתכנות....
ואם צריך אני אביא לך פה עוד הרבה ורק מעסקאות שעשיתי באופן אישי, וכן, יש גם כאלה שנכשלו, ולכן יש סטופים, וההפסדים בסופו של דבר מגודרים...
{F6454935-121B-4C77-9687-06638985DDE1}.png.jpg
את

• הוסף לסימניות
הסיכוי קיים בהחלט, אם אני נכנס לפוזיציה בפריצה טכנית הrisk-reward ratio שלי טוב יותר בהרבה, דוגמה למניה מתחום ה E-vtol שהייתה בה בפוזיציה קטנה וכשהיא פרצה את אזור ההתנגדות (בסגול) הוספתי בה סכום נחמד, ב 3.23 קפץ לי הסטופ ברווח נאה, נכנסתי אחרי פריצה של טריז ( לא מסומן בגרף) יחד עם נפח גבוה במיוחד, אולי זה גם מימוש של קאפ ישן, בסופו של דבר א"א לומר שלטכני אין שום היתכנות....
ואם צריך אני אביא לך פה עוד הרבה ורק מעסקאות שעשיתי באופן אישי, וכן, יש גם כאלה שנכשלו, ולכן יש סטופים, וההפסדים בסופו של דבר מגודרים...
צפה בקובץ המצורף 2111440את
1. תביא את [כל] הטריידים עובר לעשייתם.
2. תתמיד עם זה מס' שנים.
3. תפתח על זה אשכול נפרד.
4. סטופים לא תמיד עוזרים.

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר א"א לומר שלטכני אין שום היתכנות
זה לא מה שנאמר.
נאמר שזה כמו הטלת מטבע, שבהרבה פעמים הסטטיסטיקה אומרת שבכ50% זה ייפול על עץ ובכ50% זה ייפול על פלי.
וכך זה גם בניתוח טכני.

• הוסף לסימניות
הנושא מועבר ל -
ותודה למנהלים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה