הרשי וגרשי כריכה - חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
'הרשי וגרשי - תגלית ביער'!
הרשי וגרשי, האחים מן העיירה, נתקלים בתעלומה שלישית בסדרה המצליחה, והפעם- ילדה מסתורית מן היער שאינה זוכרת את זהותה נקלעת לבית משפחת פרקש. מי הילדה האלמונית שהתיידדה עם גיטי, אחותם הקטנה? מה ארע למשפחתו של הרב המתארח בעיירה, לפני עשור, ומדוע המאורע לא משתכח מלבו? כיצד הרכבת החולפת סמוך ליער קשורה לתעלומה? על כך תקראו בספר שלפניכם, המיועד לקוראים צעירים ובוגרים. הספר קולח, מרתק ומשעשע במיוחד ותמצאו עצמיכם צוחקים כל הדרך אל הסוף הטוב... אז קדימה, קריאה זורמת ומהנה...
אשמח לשמוע את דעתכם על הכריכה, התלבטתי בענינה רבות.

קבצים מצורפים

• הדמיה הרשי3.jpg
    הדמיה הרשי3.jpg
    KB 699.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
-----

• הוסף לסימניות
סוף סוף זה הגיעה!!!! הילדים שלי מאוהבים בהם!
והכריכה מגרה מאוד!

• הוסף לסימניות
הי, רחלי.
עקבנו אחריהם;)...
הילדים שלי מתמוגגים מהציוריןם שלך.
(שלחתי את הבת שלי למורה לאנגלית לומר לה שהציירת של הספר חברה שלי)..
תתחדשי!
פול הצלחות.

• הוסף לסימניות
הספר יפהפה רחלי!! הילד שלי מחכה לו בקוצר רוח.
את דעתי החיובית על הכריכה אמרתי לך,
ולדעתי הגרפיקאית עשתה עבודה מעולה שהקפיצה את הציור עוד יותר.

• הוסף לסימניות
יו רחלי!!
כמה הילדים חיכו לספר הזה!!
את יכולה לעשות להם מבחני סיכה על הקודמים....
אין על הסדרה הזו ובכלל על הציורים שלך!

• הוסף לסימניות
הכריכה מאד מושכת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה