עזרה הרשמה לגוגל גרופס בנטפרי - הסתבכתי

• הוסף לסימניות
הקבוצה כבר קיימת ויש בה משתמשים
אבל יש משתמשים אחרים בעלי מייל בלבד
איך אני מסדרת את האופציה של הרשמה לקבוצה בעזרת מייל?
ניסיתי <שם קבוצה + subscribe#googlegroups.com>
ואז התקבלה הודעה כזאת:
The group you attempted to subscribe to is invite only. You must be invited by the group owner

לאהבנתי את פשר ההודעה כי המשתמשים האלו כבר קיבלו זימון למייל

אשמח לעזרה ממישהו שמתמצא בזה
תודה מראש...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אופציית הרשמה גם בנטפרי
כי אני כבר נרשמתי כמה וכמה פעמים לקבוצות גוגל
גם בנטפרי!
צריך לשנות את ההגדרות בקבוצה
בקטגוריית הגדרות הקבוצה/מי יכול להצטרף לקבוצה/כל אחד באינטרנט יכול

אם המנהל של הקבוצה לא ישנה את זה
לא יוכלו להצטרף דרך המייל
אלא דרך הקישור שנשלח בזימון (שהוא - לדבריכם - חסום להם)

בנוסף, מנהל הקבוצה יכול להוסיף חברים באופן אוטומטי ולחסוך את כל הבלגן
בקטגוריית חברים/הוספת חברים (נמצא בתוך הדף, למעלה)/צירוף אנשים ישירות/חברי הקבוצה (להוסיף שם כתובת מייל)/הוספת חברים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני ניסיתי לפתוח קבוצה חדשה וכל הזמן כתב לי שהשם של הקבוצה כבר תפוס.
זה היה לא הגיוני, כי ניסיתי מליון שמות.
בסוף שלחתי פניה לנטפרי והם בררו מה מטרת הקבוצה ופתחו לי אותה.
בקיצור, כל מה שקשור לזה, תבקשתי ישירות מנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה