הרשמה למבחני תיאוריה לרישיון נהיגה

• הוסף לסימניות
מבקשת את עזרתכם בבקשה-
ע"מ להירשם למבחני תיאוריה עבור רשיון נהיגה, הפנו אותי במשרד הרישוי לכתובת האינטרנט הבאה: http://www.theory.co.il
בדף הבית יש הפניה לפורטל רישום, אך היא לא פועלת:mad: (אולי רק אצלי, ניסיתי בשני דפדפנים)
כל מי שיודע על דרך אחרת לעשות את זה, או לחילופין אם מישהו מצליח להכנס דרך אותה קישורית-אודה לו מאד!
זה ממש דחוף! אני כבר אחרי הרבה טלפונים וברורים שלא צלחו.:(
אולי מכאן תבוא ישועתי?!:confused:
:)תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
זה נראה שיש להם בעיה באתר.
אולי תנסי במועד מאוחר יותר.

• הוסף לסימניות
חסוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;942693:
הפנו אותי במשרד הרישוי לכתובת האינטרנט הבאה: http://www.theory.co.il

לא יודע מי הפנה אותך לשם,
האתר הנכון זה כאן, שם בכל אופן אני וכל מי שהכרתי בעולם הזמין דרך שם והכל היה מצויין.
מהאתר הנז"ל אפשר להזמין תור מראש+תשלום מראש.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
תנסה את זה
זה אותו אתר שהבאת אתה למעלה, ומשום מה הקישור שהבאת סגור באתרוג, וזה פתוח..???

בכל אופן שתהיה הצלחה גדולה.

• הוסף לסימניות
רמה פלוס, תודה רבה על העזרה!!!
באתר של משרד התחבורה אין מקום להרשמה למבחנים, אלא הפניה לאתר שאני הבאתי למעלה, שכאמור לא עובד...
הקישור שהבאת לא נפתח לי בנתיב. האם זה בטוח האתר הנכון? כי אם כן, אפנה לנתיב שיפתחו לי אותו...
או כל אדם אחר שיכול לעזור לי בבקשה!
Mמשה- תודה רבה. ניסיתי כבר לפני יותר משבוע וזה לא עבד, התלוננתי בטלפון למשרד הרישוי, והם טענו שאני היחידה שהתלוננתי על זה...
תודה רבה רבה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
האתר השני שהבאתי לך הוא האתר שדרכו מזמינים תור מראש ומשלמים.
אין לי כל הסבר למה נתיב חסמו אותו, לדעתי אתר זה מוגדר כאתרי ממשלה.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה