עזרה הרשמה למעון לתינוק שנולד

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש פה מישהיא שתוכל לעזור לי
הבנתי שאפשר לרשום למעון עד סוף השבוע הזה
ויש לי תינוק שנולד שבוע שעבר וכשאני נכנסת לרשום באתר של הרישום
ולא נותן לי כי לא רשום הילד עדיין במשרד הפנים
מה אני יכולה לעשות?

• הוסף לסימניות
מוזר, אני רשמתי היום ילד שנולד לפני שבועיים בדיוק.
בבית חולים אמרו לי שלוקח באזור השבועיים עד שהילד נרשם במשרד הפנים.
במשרד הפנים כבר היה רשום רק חסר שם.

• הוסף לסימניות
מוזר, אני רשמתי היום ילד שנולד לפני שבועיים בדיוק.
בבית חולים אמרו לי שלוקח באזור השבועיים עד שהילד נרשם במשרד הפנים.
במשרד הפנים כבר היה רשום רק חסר שם.
הוא נולד ברביעי
רק אתמול השתחרר מהבית חולים
ובאתר הוא לא מופיע

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני אוחז בזה השנה
מה באמת עשיתם בסוף ?

• הוסף לסימניות
אפשר להתקשר לבי"ח לבקש שיזרזו את הרישום במשרד הפנים.
ואגב- מזל טוב!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך .איפה?
יש אפשרות לרשום תינוק שלא נולד יכולה להדריך אותי?

• הוסף לסימניות
לא זוכרת, אבל פעם עשיתי את זה.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לרשום למעון ילד שלעדיין לא נולד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה