מידע שימושי הרשמה למפקחי טוהר בחירות

• הוסף לסימניות
פספסתם את ההרשמה למזכירים?
יש לכם עדיין הזדמנות לעבודה עם שכר נאה ליום הבחירות!!!
באם אתם עובדי הוראה או רשות מקומית, הינכם יכולי להירשם לעבוד כ"מפקחי טוהר בחירות".
עבור שכר של 1470ש"ח נטו.
ההרשמה פשוטה בטלפון 4504*

קבצים מצורפים

• דרושים מפקחי טוהר בחירות מודעה שהתפרסמה באינטרנט ובמדיה החברתית.pdf
    KB 439 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
פספסתם את ההרשמה למזכירים?
יש לכם עדיין הזדמנות לעבודה עם שכר נאה ליום הבחירות!!!
באם אתם עובדי הוראה או רשות מקומית, הינכם יכולי להירשם לעבוד כ"מפקחי טוהר בחירות".
עבור שכר של 1470ש"ח נטו.
ההרשמה פשוטה בטלפון 4504*
לפי מה שכתוב שם לא חייבים עובד הוראה
גם מי שהוא רואה חשבון, או עורך דין.
וגם מי שיש לו רק רשיון נשק זה מספיק

• הוסף לסימניות
אני חושב שהרעיון נפלא ! רק השאלה שלי זה 1. האם זה נטו או ברוטו ? 2. מה נכלל בהגדרת תעודת הוראה ?
(אם זה נטו זה לכאו' הרבה יותר משתלם ממזכיר קלפי ??????!!!!;)

• הוסף לסימניות
אני חושב שהרעיון נפלא ! רק השאלה שלי זה 1. האם זה נטו או ברוטו ? 2. מה נכלל בהגדרת תעודת הוראה ?
(אם זה נטו זה לכאו' הרבה יותר משתלם ממזכיר קלפי ??????!!!!;)
לא תעודת הוראה אלא "עובדי הוראה" בפועל, שעובדים ורשומים במשרד החינוך.
כנ"ל עובדי מדינה.
1470 זה נטו (ברוטו 1970).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה