הרשמים שלי מיום העיון לצלמות (וקצת תמונות - לנשים בלבד).

• הוסף לסימניות
היתה הפתעה מיוחדת עבורנו.

לא שיערנו שההיענות תהיה כה מרשימה.
ראיתי יותר ממאה ועשרים צלמות שהגיעו מכל רחבי הארץ משולי הצפון הרחוק ועד אילת, כולן עם ניצוץ בעינים, אוירה כה מקצועית, לצד ידידות ואחווה בין המשתתפות:

קסם באויר!

אני חייב קרדיט לעובדת פרוג המסורה, אביגיל וייס, מנהלת הקורסים על בניית תוכנית הרצאות עשירה ומקצועית.

ביום העיון היו הרצאות של: המרצה המדהים יפתח אלרן ממפיקי צילומי סדרות, קובי קלמנוביץ המפורסם שהעיף את התלמידוות לעולם צילום מקצועי שונה ואמנותי, אריאל רבינסקי צלם החתונות שרק לאחרונה התפרסם כצלם אירועים מהטובים בעולם, הביא למשתתפות מלא חפנים של השראה שבא לבכות.. אנדה יואל צלמת ניו בורן בינלאומית שאוהבת לצלם תאומים ושלישיות... ופאנל מקצועי ונחמד...

ולכל אלו שהתדפקו על הדלתות לאחר שההרשמה נסגרה, נחשוב עליכן ביום עיון נוסף עבורכן (לא לפני פסח).

והנה כמה תמונות, ותודה לצלמת המוכשרת רחלי הלפרין ששלחה לי את התמונות.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

• הוסף לסימניות
יאללה, עכשיו שמישהי תיקח תמונה ותעשה עריכה עם שם הצלמת על כל דמות..:D
שושיה, לא רואה שום צעיף מנומר!

• הוסף לסימניות
:eek:
איפה השולחנות האלה היו?!

• הוסף לסימניות
אני הייתי לייד הצלמת, מה לעשות? :D

• הוסף לסימניות
היה נהדר מקסים מקצועי מעשיר והכי חשוב שעמדו בזמנים.

• הוסף לסימניות
אנדה יואל
מצלמת ניו-בורן ומשפחות

• הוסף לסימניות
רחלי הגעת אחרי שהכל נגמר....

• הוסף לסימניות
רציתי להגיד שהיה ממש ממש מעניין- מחכים ומקסים!
היה צפוף מאוד ומלא גם במסדרון ובצדדים והכל.
פרוג צריכה בדחיפות להתרחב... האולם כבר קטן- גדלנו:)

• הוסף לסימניות
היה מושלם!!! תודה ענקית ומחקים ליום עיון הבא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה