- הוסף לסימניות
מופרך לחלוטין.לא שייך היום לנהל עסק ומערך של עבודה בלי ווטסאפ
מכיר אנשים גדולים בציבור החרדי עסקים גמחי"ם וכ'ו
שיש להם רק מייל.
מופרך לחלוטין.לא שייך היום לנהל עסק ומערך של עבודה בלי ווטסאפ
והם רוצים להתרחק מנסיונותוהם מפחדים על עצמם.
לא כי הם נמושות, מפגרים, חסרי השכלה.
כי הם יודעים שאין אדם יכול להאמין בעצמו,
כי הם רוצים חיים בריאים, ילדים טובים,
והם שואפים שלרבש"ע תהיה נחת רוח מהם בסתר ובגלוי.
ואני מכירה גם הרבה מהמגזר הכללי, רופאים לדוג', שיש להם גישה למייל ולפקס.מופרך לחלוטין.
מכיר אנשים גדולים בציבור החרדי עסקים גמחי"ם וכ'ו
שיש להם רק מייל.
פעם שמעתי ש"רמי לוי" נאם בפורום עסקי,ואני מכירה גם הרבה מהמגזר הכללי, רופאים לדוג', שיש להם גישה למייל ולפקס.
לא תאמינו כמה פרימיטיביים וחסרי השכלה שהם.
פעם שמעתי ש"רמי לוי" נאם בפורום עסקי,
וגילה שההצלחה שלו זה בגלל שיש לו טלפון ללא אינטרנט בכלל.
לא חולק אתך על העקרון, אבל מלוי אין ראיה. גם לביבי לא היה טלפון נייד כל שנותיו כראש ממשלה. ברור שכשאתה מעסיק אלפי עובדים או מנהל מדינה שלימה אתה יכול להפיל הכל על אחרים, ובכלל לעשות מה שאתה רוצה וכולם צריכים להתיישר. כאן מדובר על אנשים שעושים היום מה שרמי לוי עשה לפני עשרים שנה, ואל תתפסו אותי על התאריך.פעם שמעתי ש"רמי לוי" נאם בפורום עסקי,
וגילה שההצלחה שלו זה בגלל שיש לו טלפון ללא אינטרנט בכלל.
ביבי התקדם מאזלא חולק אתך על העקרון, אבל מלוי אין ראיה. גם לביבי לא היה טלפון נייד כל שנותיו כראש ממשלה. ברור שכשאתה מעסיק אלפי עובדים או מנהל מדינה שלימה אתה יכול להפיל הכל על אחרים, ובכלל לעשות מה שאתה רוצה וכולם צריכים להתיישר. כאן מדובר על אנשים שעושים היום מה שרמי לוי עשה לפני עשרים שנה, ואל תתפסו אותי על התאריך.
דיברתי על סינון ווצאפ ווב (על המחשב בלבד, ללא צורך בסמרטפון)מה רע בנתיב?
חבל שאינכם קוראים הודעות שאנשים אחרים כותבים.ביבי התקדם מאז
כולם פה תקועים -בדיוק כמו שהיה עם המייל לפני כמה שנים...
חכו עוד קצת אתם עוד תצחקו על מה שכתבתם פה!
נכון מאוד. דוגמה מצוינת.גם לביבי לא היה טלפון נייד כל שנותיו כראש ממשלה.
הוא כן צריך,נכון מאוד. דוגמה מצוינת.
כשיש לך מזכיר צמוד שיכול לעשות בשבילך את כל מה שאתה עושה עם הפלאפון, מה אתה צריך פלאפון?
קראתי פעם ראיון עם ישראל פרוש, ראש עיריית אלעד, בו הוא מספר איך הוא התחזק מדרשה של הרב בידרמן, ומאז אין לו מחשב כלל, לא בבית ולא במשרד, רק פלאפון כשר פשוט.
ואני לא כ"כ הבנתי את הפאנץ'...
מה הבעיה?
יש לו סביבו: מנכ"ל, מזכיר, עוזר, מנהל לשכה, נהג, ראשי אגפים, תחזוקנים, יועצים, וכו וכו'
הוא באמת לא צריך מחשב. הם עושים בשבילו את כל העבודה.
לפיכך, אדם פשוט מן השורה, נסיונו הוא הרבה יותר גדול.
אין ספק שקשה מאד לנהל עסק בלי וואצאפ, זה כמעט בלתי אפשרי,כל מילה
מי שהיום לא מודע לצורך של הכלי הזה שנקרא ווטסאפ ישאר מאחור מהר מאוד, גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינה עסקית.
לא שייך היום לנהל עסק ומערך של עבודה בלי ווטסאפ
זה אטופי מידי ומנותק מהמציאות להשאר בלי ווטסאפ, אולי בתור שכיר בחברות מסויימות, מאוד חרדיות.
זה לא תשובה.נכון מאוד. דוגמה מצוינת.
כשיש לך מזכיר צמוד שיכול לעשות בשבילך את כל מה שאתה עושה עם הפלאפון, מה אתה צריך פלאפון?
קראתי פעם ראיון עם ישראל פרוש, ראש עיריית אלעד, בו הוא מספר איך הוא התחזק מדרשה של הרב בידרמן, ומאז אין לו מחשב כלל, לא בבית ולא במשרד, רק פלאפון כשר פשוט.
ואני לא כ"כ הבנתי את הפאנץ'...
מה הבעיה?
יש לו סביבו: מנכ"ל, מזכיר, עוזר, מנהל לשכה, נהג, ראשי אגפים, תחזוקנים, יועצים, וכו וכו'
הוא באמת לא צריך מחשב.
בחירה שלהם כן להחזיק,הוא כן צריך,
עובדה היא שרוב ראשי הערים כן מחזיקים מכשירים חכמים.
ולוואי וכולם היו עושים כמוך..אני אישית עובד בחברה גדולה,
טלפון חכם היה דרישה בסיסית, ואכן קניתי טלפון עם סינון יחסית טוב,
אך כאשר הרגשתי שהמכשיר שורף לי את השעות, את השקט, ובעיקר את הרוחניות,
הצבתי להנהלת החברה אופציות
או שאני בחוץ, או שאני רק עם מייל ורק דרך המחשב.
לא משנה התשובה -
זו בחירה
ויישר כוח למורי ורבי שליט''א שנתן את הכח לעשות זאת.
עלי נאמר - מאחורי אדם עומדת אשה גדולה....ולוואי וכולם היו עושים כמוך..
הביאו כאן מקודם שארבעים אחוז מהציבור החרדי מחזיקים.בחירה שלהם כן להחזיק,
הם לא באמת חייבים את זה.
זה קשקוש, אלא אם כן פילוח האוכלוסיה למגזרים נעשה בדומה למקובל באכ"א.הביאו כאן מקודם שארבעים אחוז מהציבור החרדי מחזיקים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים