הרתחה של מצעים ושמיכת תינוקות - יהרס?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הצבע לא ירד?
60 מעלות גם יספיקו או שגם זה עלול להרוס ולהוריד את הצבע?

• הוסף לסימניות
למה להרתיח? בימינו, דור מכונות ואבקות הכביסה, אין צורך בהרתחה בכלל (אפילו לא של לבנים)
במכונה שלי אמר לי הטכנאי שהתכנית של 60 מעלות אינטנסיבי יותר חזקה מתכנית של 90 מעלות.
ומצעים - אף פעם לא מרתיחים - רק 40 מעלות. זה נקי ומחוטא.

חני

• הוסף לסימניות
כביסה ב-40 מעלות לא מחטאת בכלל. אבל אם מכניסים את הכבסים לייבוש של חצי שעה במייבש זה עושה להם - מבחינת חיטוי - מה שעושה הרתחה (נאום רופא הילדים של בתי).

• הוסף לסימניות
אני מרתיחה (60 מעלות) מצעים הרבה פעמים (אם מקיאים, או בהתקפה של תולעים) ויוצא מקסים, לא קורה להם כלום.
שמיכת פוך לא העזתי להרתיח. נראה לי שתליה בשמש גם מחטאת.

• הוסף לסימניות
מאד תלוי איזה מכונה יש לך..

במכונה הישנה שלי.. 40 מעלות זה היה בדיחה - הייתי עושה את זה לבגדים כהים..
והרתחה זה היה ב90 מעלות...

במכונה החדשה 40 מעלות זה מעולה לבהירים והרתחה ב60..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1453241:

במקום להרתיח - תגהצי אחרי הכביסה (עצה שקבלתי מרוקחת בעקבות פצעי אמפטיגו שלא רצו לעזוב אותנו. עזר מאד. ב"ה)

חני

• הוסף לסימניות
ייבוש במייבש יותר קל מגיהוץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה