כללי השאלה הקבועה: האם הלוגו מספיק קריא

• הוסף לסימניות
מצ"ב לוגו שעוצב עבור ציירת אמנית המתמחית בעיקר בסגנון ציור עתיק, אך לא רק. היא מציגה את הציורים שלה בתערוכות וגם מוכרת אותם.
כעת היא מעוניינת גם לפרסם על קורס ציור.
הלוגו אמור להתאים לכל תחומי העיסוק שלה.
השאלה העיקרית היא האם הלוגו קריא?

• הוסף לסימניות
קריא. ה G זאת הברקה. ביצוע נהדר.

יש לי הרגשה שהתוצאה שהתקבלה לא מספיק עונה על הבריף.

לדעתי ההמחשה הויזואלית הכל כך ברורה של המכחול עם הצבע, מיותרת. הייתי משאירה רק את הכתב , אולי את המכחול.

• הוסף לסימניות
גוטליב?

• הוסף לסימניות
הלוגו מקסים ומיוחד!
אבל האמת, הוא לא מאד קריא בשניה הראשונה

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים,
קצת התקשתי בקריאה,
אבל אחרי שהבנתי, זה ממש ברור,
אז לא יודעת מה להחליט.

והוא די מתרחק מהבריף,
נותן תחושה יותר של חוגים ולא משהו אומנותי, וחבל.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)
האם ככה הלוגו יותר טוב?

• הוסף לסימניות
תנסי לחבר את המכחול לכַּן.
אני חושבת שזה יקל על הקריאה של הG.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
העיגול שבO יוצר עין.
תנסי לסדר אותו.

• הוסף לסימניות
האופציה השניה טובה הרבה יותר!

• הוסף לסימניות
אני קראתי ישר גוטליב (אולי כי אני חוצניקית:)
אבל לדעתי הלוגו פחות מתחבר לעיצוב עתיק.

• הוסף לסימניות
האופציה השניה מצוינת
משדרת חוגים, אומנות ומקצועיות.
כנ"ל לגבי ה"עין"
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב,
גם בחירת הצבעים.
עדין הפונט מרגיש יותר חוגי אומנות מאשר אומנות בפני עצמה.
וזה כבר קשור לסוגי היצירה

• הוסף לסימניות
יפה!
מצטרפת ל- pr777

לגבי מיקום הסלוגן, תבדקי יישור לימין, עד לG

• הוסף לסימניות
הרעיון מעולה
אבל אולי כדאי באמת לנסות כתב אחר
לא מחובר שיהיה קריא

• הוסף לסימניות
הלוגו ממש יפה,
אם כי, הוא לא משדר אומנות עתיקה וכו' אלא להפך, חדשנות וזרימה.
אני חושבת שכדאי ליצור משהו יותר אומנותי (כמובן בסיסי ומופשט) עם אלמנטים ופונטים שמדברים בשפה הזו
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאי אבל כמייצג האזרח הפשוט שאמור להיחשף לפרסומת ולהשתכנע הייתי מציע לשנות את כיוון המכחול משמאל לימין כך שלא יווצר רושם של עין, וכך תוכלי להחזיר את שובל נגיעות המכחול מהגירסא הראשונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה