מידע שימושי השאלה/השכרה של תחפושת בובה במבה

• הוסף לסימניות
למי שמעוניינת בתחפושת בובות במבה לגילאי שנה, שלוש
ניתן לפנות אלי בפרטי

• הוסף לסימניות
@Tililevi אני מעוניינת, אין לי הודעות פרטיות
תוכלי לכתוב כתובת מייל?

@חיים קסומים מצאת תחפושת כזאת בשנה שעברה? מעוניינת להשכיר או למכור לי?

• הוסף לסימניות
למי שמעוניינת בתחפושת בובות במבה לגילאי שנה, שלוש
ניתן לפנות אלי בפרטי
אני מעונינת לגיל שנה
אשמח אם תוכלי לשלוח לי תמונה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח גם לתמונות להתרשמות לילד בן 11 חודש
s0504108733 שטרודל גימיייל....

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת.
אם זה רלוונטי אשמח לקבל תמונות בae503639 בג'ימל

• הוסף לסימניות
אשמח לתמונות ולתחפושת לבובה של במבה אוסם. או למי יש מידע איפה אני משיגה,
המייל שלי tb0556703439 ואז שטרודל גמייל . קום
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחפשת גם לתינוק בן שנה למייל 7693856 שטרודל ג'ימייל
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הי אני גם מעונינת בתחפושת
או אם משהי יודעת איך עושים את זה אשמח לרעיונות...
תודה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה