השאלת גיטרה..

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
ואם כן, גם גיטרות איכותיות?
אני מעוניין לשאול גיטרה איכותית לתקופה מסויימת לצורך לימוד

• הוסף לסימניות
השאלה או השכרה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי שמץ של מושג מה המחיר המקובל
אולי יש כאן מישהו שיכול לעזור?

• הוסף לסימניות
כנראה אתה גם צריך לציין מה השווי של הגיטרה שלך
לפי זה יידעו כאן לתמחר

• הוסף לסימניות
בינתיים..
אם יש כאן מישהו שמוכן אפילו להשאיל
אשמח אם יודיעני (אפשר גם באישי) ותע"ב

• הוסף לסימניות
באיזור ה 1500 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש חנויות של כלי נגינה (לי יש נסיון מעולה עם גינזבורג - בת"א) שמשכירים כלי נגינה לכמה חודשים, ואם תקנה שם אח"כ, הם מקזזים את הסכום של ההשכרה.
מוצלח מאד למי שמתכנן ללמוד ועדיין מתלבט...

• הוסף לסימניות
אני מוכנה להשאיל- גיטרה ממש חדשה, לא זוכרת כמה עלתה- בתנאי שתשמרו עליה היטב- בבני ברק
יש דבר כזה?
ואם כן, גם גיטרות איכותיות?
אני מעוניין לשאול גיטרה איכותית לתקופה מסויימת לצורך לימוד

• הוסף לסימניות
תבדוק ביד 2 גיטרה זולה (אני מצאתי שם פסנתר עומד ב 200 ש"ח!!!!, אז גיטרה אולי גם יהיה אפשר למצוא שם בזול)
אני תמיד בעד לחפש שם לפעמים יש שם מציאות.

• הוסף לסימניות
ראיתי שם כמה מחירים, רובם יקרים אפילו יותר מ-1000 ש"ח ו-10000 ש"ח.
הבעיה היא, שאני לא מבין בתחום, ככה שאני לא יודע מה זה איכותי ובמחיר מציאה.

• הוסף לסימניות
אם יש כאן כאלו ממודיעין עילית שמוכנים להשאיל או להשכיר במחיר סביר
גיטרה איכותית
זה ימנע ממני עוד טירחא נוספת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה