נספח לאתגר השבועי 25~מכשור רפואי ידידותי לילדים

• הוסף לסימניות
תודה על האתגר שירה:)
צריך תמונה רק המכשור בלי הילד או שמה שעשיתי עובר?

• הוסף לסימניות
@מנהל ai נמחקה לי התמונה... (ניסיתי לערוך את הטקסט וזה היה בדיוק ב20 דקות)
העלתי מחדש אשמח אם תעביר אותה חזרה להודעה הראשונה ותמחק את ההודעה השניה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שימו לב, באתגר השבועי התמונה חייבת להיות מרובעת, (אנחנו כבר באתגר שבועי 25, לא משהו שצריך להזכיר כבר).
וכן תמונה אחת בלבד בכל יממה.

• הוסף לסימניות
שימו לב, באתגר השבועי התמונה חייבת להיות מרובעת, (אנחנו כבר באתגר שבועי 25, לא משהו שצריך להזכיר כבר).
תראי מה כתבתי לך בדיווח :sne:

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שההנחיה הזו השתנתה, כי היא לא כתובה בכללי האתגר הזה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התמונה שלי היתה מרובעת
רק בגלל שחתכתי לטובת המנוטפרים
אז היא כבר לא מרובעת

• הוסף לסימניות
תראי מה כתבתי לך בדיווח :sne:
כל היצירות שלך היו לא מרובעות, אנחנו באתגר שבועי.
ואני חשבתי שההנחיה הזו השתנתה, כי היא לא כתובה בכללי האתגר הזה
קיים בהחלט
התמונה שלי היתה מרובעת
רק בגלל שחתכתי לטובת המנוטפרים
אז היא כבר לא מרובעת
מבין את הרצון להחליף, אבל בגלל זה להעלות תמונה שלא מתאימה לאתגר?

• הוסף לסימניות
מבין את הרצון להחליף, אבל בגלל זה להעלות תמונה שלא מתאימה לאתגר?
אז חבל שמחקתם את ההודעה ביחד עם התמונה
הייתם אומרים לי שזה לא טוב
והייתי מנסה לרבע אותה
ועורכת את ההודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה