נספח לאתגר השבועי 25~מכשור רפואי ידידותי לילדים

• הוסף לסימניות
האם התמונה הזאת נפתחת בנטפרי?
מכשיר בית חולים בצורת לוייתן וילד שוכב בתוך הפה של הלוייתן.jpg

או זאת
מכשיר בית חולים בצורת לוייתן וילד שוכב בתוך הפה של הלוייתן (1).jpg

• הוסף לסימניות
אז חבל שמחקתם את ההודעה ביחד עם התמונה
הייתם אומרים לי שזה לא טוב
והייתי מנסה לרבע אותה
ועורכת את ההודעה
אני יכול לשחזר, אם אתם רוצים להחזיר את התמונה הראשונה
התמונות עצמן פגומות.

• הוסף לסימניות
אך מבלי להפריע לנוחות השימוש במכשיר.

היצירה מאוד יפה, אך לדעתי היא נוגדת את הכלל הנ"ל (שהוא בעצם האתגר).
גם חלק מכסאות הגלגלים ועוד כמה מכשירים שהעלו לדעתי נוגדות את הכלל, משום תפיסת שטח גדול יותר מהרגיל, אבל אולי זאת בעייה בניסוח שלי.

• הוסף לסימניות
@שירה :)
אח"כ תשלחי בבקשה את התמונות למשרד הבריאות שיצא מזה משהו ולילדים יהיה יותר נעים לקבל טיפולים רפואיים
כמובן שד' יעזור וא"א לא יזדקק

• הוסף לסימניות
ואו!!!!!
בתור קרובת משפחה מדרגה ראשונה לילד נכה
אתם ממש מרגשים אותי עם התמונות האלו...
(גם שבוע שעבר עולם מיוחד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה