השבוע ב"בית שלנו"

• הוסף לסימניות
ממטעמיה של הני בקר.

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה שונה ויפיפיה

• הוסף לסימניות
מקורי!

• הוסף לסימניות
השתגעת? בשעה כזו...עכשיו נהייתי רעבה....[ונגמר במקפיא ה-כ-ל, לוידעת מי אכל...!]

כיף לעבוד איתך!
כשרון!
מעוף!

• הוסף לסימניות
שונה ומקורי!

• הוסף לסימניות
מיוחד!! יצירות מיוחדות שנראה שמיוצרות מנפש אמן מיוחדת.

• הוסף לסימניות
יעל צילום מקסים
אולי הייתי נותנת עוד קונטרס ברקע במיוחד או הבהרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;2149743:
יעל צילום מקסים
אולי הייתי נותנת עוד קונטרס ברקע במיוחד או הבהרה

את צודקת..
אבל בגלל שאני מכירה את ההדפסה בעיתון- כהה וקונטרסטי ואטום, לכן אני משאירה את זה ככה

ותודה כולם איזה כייף שאתם אוהבים!

• הוסף לסימניות
מזמין ומגרה !
מעניין ומיוחד- היצירתיות שלך לא נגמרת...

• הוסף לסימניות
יעל צילום מהמם ומגרהההה

• הוסף לסימניות
יעל, לעיתון סוגרים קובץ אחד ולנט מעלים קובץ מותאם.
לא להתעצל....

קומפו' מעולה.
הבדלי התאורה בין הרקע למנה לא מוצלחים בעיני, והמנה שטופה מדי באור

• הוסף לסימניות
מיוחד, מענין!

• הוסף לסימניות
רעיון וביצוע מעולה!! שאפו יעל

• הוסף לסימניות
דמיון ויצירתיות+ ביצוע מעולה- מקסים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה