עזרה השבוע הילד שלי הוא "המלך של הגן"

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיונות, מעבר ל.. בגדי שבת, תמונות שלו כשהיה תינוק ולהראות לילדים את הקוקו של החלקע
משהו קצת יותר מקורי לעשות, שגם יתן לו הרגשת מנהיגות וגם יהיה לכל הילדים שבגן כייף..?

תודה מראש..

• הוסף לסימניות
תזמיני את ילדי הגן אליך לבית.
שככככככככולם יראו היכן הוא גר, החדר שלו, המשחקים שלו....
תפעילי אותם עם יצירה או אפיה.
הוא יהיה בעננים!!! כל השנה ל רק השבוע.
וכולם יזכירו לו איך היה כיף בבית שלו...
הרבה נחת.

• הוסף לסימניות
תזמיני את ילדי הגן אליך לבית.
שככככככככולם יראו היכן הוא גר, החדר שלו, המשחקים שלו....
תפעילי אותם עם יצירה או אפיה.
הוא יהיה בעננים!!! כל השנה ל רק השבוע.
וכולם יזכירו לו איך היה כיף בבית שלו...
הרבה נחת.
אם לא יתנו להגיע מהגן אליכם הביתה (פרוצדורה מבחינה בטיחותית)
אולי להפעיל את הילדים בתוך הגן יחד עם הילד - כמובן במה שמתאים לך ואת חזקה בו.

• הוסף לסימניות
רק אני לא מתחברת לרעיון החדש שנכנס לגנים?
לא אכפת לי שהילד/ה נהנים ומקבלים את כל תשומת הלב, ההיפך, זה הכי כיף בשבילם.
אבל למה אני צריכה לבוא לגן לעשות תכנית? תרחמו עליי! אני כ"כ עמוסה ואני כבר מזמן אמרתי להלהלה שלום לגן.....

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא אוהבת את המושג מלך או מלכת הגן. מה הם עשו בשביל לקבל את התואר הזה. יש את המנהג המסורתי של אבא של שבת כדי להעצים את הילד, יש את יום ההולדת שוב כדי לקבל יחס אישי ותשומת לב. אבל המושג החדש פלצני בעיני, ממש לא אהבתי את הרעיון. (וכן גם טכנית לבא ולהפעיל את ילדי הגן לא הלהיב אותי במיוחד, אבל זה בקטנה)

• הוסף לסימניות
הרבה גגננות מותרות על ההופעה של יום הולדת לאמאות ועושות מבחירה את ילדת השבוע .
למה לא לכבד את רצון הגננת?

• הוסף לסימניות
מאיפה מגיע המושג של "מלך הכיתה"??? למה לגרום לילד להרגיש עליונות על מישהו אחר? לתת יחס ותשומת לב אפשר בדרכים אחרות והרבה יותר מועילות. אנחנו בדור שהכל צריך להיות כוחני ועוצמתי, למה??? ביטחון עצמי ויחס טוב ונכון מגיע דווקא מדברים קטנים ועקביים לא מפעם אחת עוצמתית!!!

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא אוהבת את המושג מלך או מלכת הגן. מה הם עשו בשביל לקבל את התואר הזה. יש את המנהג המסורתי של אבא של שבת כדי להעצים את הילד, יש את יום ההולדת שוב כדי לקבל יחס אישי ותשומת לב. אבל המושג החדש פלצני בעיני, ממש לא אהבתי את הרעיון. (וכן גם טכנית לבא ולהפעיל את ילדי הגן לא הלהיב אותי במיוחד, אבל זה בקטנה)
לייק, חוץ מביטוי אחד בטקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה