כללי השבחות דפוס

• הוסף לסימניות
אני צריכה להדפיס 40 הזמנות יוקרתיות לאירוע (סוג של דינר), אני מתעניינת בהשבחות דפוס שונות כמו שטאנצים, הטבעות והבלטות.
האם יש לכם מושג על בית דפוס שיעשה לי דבר כזה (בכמות קטנה)?
אילו בתי דפוס מומלצים להשבחות באופן כללי?
אולי יסכימו ליצור לי גלופה ולהשתמש בה לצורך מוצרים נוספים שיודפסו עבור האירוע?

ועוד משהו...
אשמח לקבל רעיונות ודוגמאות לעיצוב יוקרתי של הזמנה...

תודה!

• הוסף לסימניות
שביד עושים השבחות יפות מאד יש את הטלפון שלהם בספר טלפונים של הפקות דפוס באחד הפורומים.
בענין שטנצים כדאי לשאול אותם מה כבר יש להם ולחסוך בעלויות.

• הוסף לסימניות
עכשיו הדפסתי בדפוס 'איכות' הזמנות + לקה סלקטיבית בדיגיטלי, יצא מדהים,
לכמויות קטנות זה מאוד משתלם.
הם עושים גם חיתוכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;692601:
עכשיו הדפסתי בדפוס 'איכות' הזמנות + לקה סלקטיבית בדיגיטלי, יצא מדהים,
לכמויות קטנות זה מאוד משתלם.
הם עושים גם חיתוכים.

אפשר לקבל פרטים, איפה זה וטלפון?
תודה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פרוספקט עם המון דברים יפים, חיתוך-שטאנץ, הטבעת זהב עם הבלטה,
הדפסתי ב"אלמוג" בירושלים
זה יצא מאוד יפה, איכותי ומדוייק, אני מאוד ממליץ

• הוסף לסימניות
לאחרונה עשינו ללקוח כמות קטנה (כ-40 יחידות)
הטבעות, הבלטות, שטנץ, לכה סלקטיבי, וכו' רק שיהיה מושגים על העלות כ-7,000 ש"ח

העיצוב היה מדהים.
לא שלנו, של גרפיקאי מהפורום.

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה!!!
מחמם את הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה