השבתת כל העידכונים בווינדוס 10

• הוסף לסימניות
שלום,
בוינדוס 10 אין אפשרת לבטל עדכונים אוטומטים וכל פעם שמתחברים לרשת הוא גונב את הכמות של הגלישה.
קראתי ברשת (לא זוכר כרגע איפה) על אפשרות כן לחסום, בפועל זה לא עזר.
האם יש למיהו עצה?
תודה

• הוסף לסימניות
מצטט מפורום נטפרי:

dLive לפני 3 חודשים
וינדוס 10 מתעדכן בצורה שונה. אם אני זוכר נכון הוא מוריד כל הזמן עדכונים, ומתקין אותם בזמנים שנראה לו שאתה לא משתמש במחשב.
אז אם לא שינית את ההגדרה של העדכונים ב-SERVICES כנראה שהוא אכן מוריד לך עדכונים.
אם אתה רוצה להפסיק את ההורדה האוטומטי של העדכונים - לחץ לחצן ימני על "מחשב" ("המחשב שלי"), ובחר באפשרות ניהול.
בחלון שנפתח בחר "שירותים ויישומים", ואז "שירותים".
גלול למטה וחפש באות "W" שירות שנקרא "Windows update", פתח אותו ושנה את סוג ההפעלה ל"disable" (לא זמין) או אולי אם תעדיף "manuel" (ידני).
כמובן שמדי פעם מומלץ לעדכן את הוינדוס, אז תזכור איפה משנים את זה.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר גם להגדיר את חיבור האינטרנט כחיבור לפי שימוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2439300:
אפשר גם להגדיר את חיבור האינטרנט כחיבור לפי שימוש

אני מבין שזה באמת הבעיה של השואל , שזה גומר לו את החבילת גלישה.
וזה באמת הפיתרון .

למשתמשים אחרים אני ממש לא ממליץ לבטל את העידכונים.

• הוסף לסימניות
מנסיון (אני עם נטסטיק) גם ב"חיבור לפי שימוש אתה תראה בהגדרות Windows update
שהוא מוריד לפעמים עדכונים, השיטה היחידה לידיעתי כמו שכתב עילום

• הוסף לסימניות
אני בווינדוס 8.1

וביטלתי את האפשרות של עידכון אוטומטי לפני חצי שנה.
היום עשיתי חיפוש וזו הרשימה שהוא המליץ לעדכן
אך עדיין אני מעוניין לשמוע אם יש מישהו שמבין בזה מהפורום,
מה מומלץ לעדכן ומה לא?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 183.2 · צפיות: 18
  • 2.JPG
    KB 113.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
בעיקרון עדכוני אבטחה מומלץ לעדכן. השאר אין צורך.
אני אישית לא הייתי מעדכן בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה