השבתת משדר WI-FI

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
יש לי נטסטיק דור 4 של HUAWEI דגם E8372. אני מעוניין שלא ישדר WI-FI (נתתי לשכן את הסיסמה לבקשתו והרסתי לו את השלום בית...:().
יש משהו בהגדרות שיאפשר לי להשבית את זה?
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לשנות את הסיסמה?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לשנות את הסיסמה?
כשאתה מכניס את הנסטיק למחשב אמור להתווסף כונן למחשב שמכיל תוכנה בה תוכל לשנות את סיסמת הנסטיק
כל נסטיק זה משהו אחר

אולי גם זה יעבוד (עובד בראוטר)
נכנסים להפעלה (צירוף מקש ההתחל+מקש האות R)
רושמים:
CMD
נפתח חלון שורת הפקודה, רושמים:
ipconfig
ואנטר, בשורה האחרונה יופיע ה IP
מעתיקים את סדרת המספרים שמופיע בשורה האחרונה לשורת הכתובת בדפדפן ו-אנטר
לפעמים תדרש סיסמה, בדר"כ כמו השם משתמש
ושם צריך לחפש את הגדרות האבטחה ולשנות סיסמה.

• הוסף לסימניות
בהרבה מהנטסטקים זה מופיע, עד שמתקינים את התוכנה.
יש כאלו שזה אפילו לא תוכנה, אלא ממשק בדפדפן.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לשנות את הסיסמה אלא לחסום את הWIFI משעה מסוימת בערב עד שעה מסוימת בצהריים.
בהגדרות של הנטסטיק אין משהו שאפשר לשנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה