השבת אבידה. אבדה שרשרת עם תליון בצורת טיפה בב"ב

• הוסף לסימניות
בערב חג הסוכות, אבדה לי שרשרת זהב לבן עם תליון בצורת טיפה בתוך טיפה.
השרשרת משובצת ביהלומים.:(
המוצא הישר או מי שיכול להיות שיש לו מידע בעניין, אשמח אם יוכל ליצור קשר עימי באישי.
השרשת אבדה באחד מהרחובות הבאים שבהם עברתי:
סוקולוב, השלושה, רד"ק, דונולו, הדקלים, הרב שך.

תודה וחורף בריא!

• הוסף לסימניות
במרכז להשבת אבידה ניסית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1397511:
במרכז להשבת אבידה ניסית?

הכוונה לגמ"ח הארצי להשבת אבידה?
ניסיתי בחג, ואמרו לי להתקשר אחרי סוכות ע"מ שיוכלו לרשום את פרטי המדוייקים.
תודה על הרצון לעזור!

• הוסף לסימניות
נסי לשים מודעת השבת אבידה בלוחות חינם של יתד נאמן והמודיע, או במכתבים למערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck;1397704:
נסי לשים מודעת השבת אבידה בלוחות חינם של יתד נאמן והמודיע, או במכתבים למערכת.

בהחלט. זה התוכנית שלי. בינתיים, פרוג היה לי זמין הראשון.
מקום שיש בו 20,000 משתמשים :) אולי משהו מתוכם מצא או יודע?!
כמובן, אחרי שתליתי מודעות באיזורים שיתכן ששם זה נפל.

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך, ואולי יש מישהו שידע.
שמעתי ממשהיא שמתי שנאבד משהו אומרים איזה קטע מאחת הגמרות (?) שבכיתה יש הרבה פעמים את המילה לשם. מכירים? משהו שהכוונה לשם מה העוגמת נפש וכדו.... וסיפרו ע"כ נפלאות בהשבת אבידה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה