השבת אבידה - דיסק אונקי עם צרור מפתחות

• הוסף לסימניות
ביום רביעי במסגרת השיעור אצל אריאל אלינסון (גרפיקה ממוחשבת) הכנסתי את הדיסק אונקי שלי (להעביר את שיעורי הבית) למחשב בכיתת המחשבים מול המזכירות, ושכחתי להוציא אותו.
דיברתי עם המזכירות של המכללה ולא מצאו אותו.

לפי מה שהבנתי, ביום חמישי היה שיעור לאיור ממוחשב לכן העלתי את ההודעה כאן בפורום...

מי שראה את הדיסק אונקי (הוא היה מחובר למחשב ביחד עם צרור מפתחות), במחשב בשורה הראשונה בעמדה הכי צמודה למרצה, אנא שייצור איתי קשר בטלפון 0583249594 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בדחיפות.
זוהי השבת אבידה מאד גדולה כי יש שם הרבה מפתחות מצילות חיים! (וכמובן להמשך הלימודים...).

בתודה מראש - יוסי

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו היה ביום חמישי במכללה?

• הוסף לסימניות
המנקה אולי?
לא קשורה למכללה סתם מעלה אופציה..
מקוה שתמצא את האבדה שלך בעז"ה במהרה
שכולנו נמצא את מה שאיבדנו.

• הוסף לסימניות
התקשרתי למכללה ולא היה להם מענה לשאלה זו כי המנקה רק בבוקר.

הקפצה

• הוסף לסימניות
זה דחוף ביותר! כפי שכבר ציינתי חלק מהמפתחות קשורות להצלת חיים!
(אני מתנדב באיחוד הצלה, והמפתחות הם של האופנוע שלי)

• הוסף לסימניות
זה דחוף ביותר! כפי שכבר ציינתי חלק מהמפתחות קשורות להצלת חיים!
(אני מתנדב באיחוד הצלה, והמפתחות הם של האופנוע שלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה