נכתב ע"י GRN;817466:כן, באמת הרגשתי קצת מדי פזיזהאבל גם הרגשתי לא נעים להעלות תמונה של אדם בפורום.
נכתב ע"י נס ופלא;817478:ונראה לך שאני מוכן שכל המי ומי ידעו שאני כזה שלימזל שמאבד מצלמה?
מישהו נתן לך אישור לפרסם זאת בכל העולם=רשת מקוונת?
בטוח זה תעלול של איזה חבר לץ שלי לא?
נכתב ע"י מילה בסלע;817480:אתה מעדיף שהמצלמה תשכב לי בארון?![]()
נכתב ע"י נס ופלא;817485:לא!
אבל אם אני זוכר נכון חז"ל לימדו אותנו איך מחזירים אבידה.
ומהצורה הזו אין רוח החכמין נוחה הימנה. אני טועה?
נכתב ע"י מילה בסלע;817489:מנין לך?
מהם הדרכים של חז"ל? לא שמעתים עד הנה. שמעתי על סימנים שנותן המאבד למוצא, אבל אם גם המאבד אבד- איך מוצאים את המאבד?!
נכתב ע"י נס ופלא;817496:מנין לי? שאלה טובה! מחז"ל בעצמם!
והדרכים המוכרות לי מדברי חז"ל הם:
1. כתיבת מודעות.
2. אבן הטוען...
מעולם לא נתנו חז"ל פתח להסרת צנעת הפרט. והיזק ראיה...
נכתב ע"י נס ופלא;817496:מנין לי? שאלה טובה! מחז"ל בעצמם!
והדרכים המוכרות לי מדברי חז"ל הם:
1. כתיבת מודעות.
2. אבן הטוען...
מעולם לא נתנו חז"ל פתח להסרת צנעת הפרט. והיזק ראיה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים