מידע שימושי השבת אבידה נאבד לי הריח

• הוסף לסימניות
מאז הקורונה שעברתי לפני כחמישה חודשים אין לי את חוש הריח שכל כך נעזרתי בו עד אז [ למי שלא אבד לו חוש הריח בקורונה אין מושג עד כמה חוש הריח הוא שימושי, כמה צריך להודות לבורא על כל איבר ואיבר אילו פינו מלא...] אשמח מאוד לעצות מועילות תודהההההה

• הוסף לסימניות
מאז הקורונה שעברתי לפני כחמישה חודשים אין לי את חוש הריח שכל כך נעזרתי בו עד אז [ למי שלא אבד לו חוש הריח בקורונה אין מושג עד כמה חוש הריח הוא שימושי, כמה צריך להודות לבורא על כל איבר ואיבר אילו פינו מלא...] אשמח מאוד לעצות מועילות תודהההההה
בלי התחייבות
אבל לי עזר הג'ינג'ר...
היה חריף ברמה מחרידה..
אבל מיד אח"כ חזרתי להריח טיפה (כנראה פתח משהו..)
ככה לאט לאט..

• הוסף לסימניות
אולי תתני לאנשים בשמים לברך
כסגולה להצלחתך ומי שזקוק...

• הוסף לסימניות
הרבה סבלנות
לקרובת משפחתי לא היה חוש ריח. וחוש הטעם היה משובש.
בימים האחרונים, אחרי שנה, המצב מתחיל להשתפר לאט לאט.
(קרובה אחרת כבר שנה וחצי ללא חוש ריח...)

• הוסף לסימניות
בלי התחייבות
אבל לי עזר הג'ינג'ר...
היה חריף ברמה מחרידה..
לא מעודד מי יודע מה....
בלי התחייבות
אבל לי עזר הג'ינג'ר...
היה חריף ברמה מחרידה..
ככה לאט לאט..
אכלתי כבר מאז הקורונה הרבה דברים חריפים נראה לי יותר מהגינגר...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות...
אבל אני לא מריחה מלידה ולא מוצאת בזה מידי חיסרון...

• הוסף לסימניות
גם לי הוא נעבד מרגישה איכות חיים בלי להגיש את הריחות, לא מריחה את הפה של השני לא זעה לא פחים ולא אוכל מגרה מסתדרת מצוין בעלי מחליף לילד את הטיטול, החיים היפים!

• הוסף לסימניות
גם לי הוא נעבד מרגישה איכות חיים בלי להגיש את הריחות, לא מריחה את הפה של השני לא זעה לא פחים ולא אוכל מגרה מסתדרת מצוין בעלי מחליף לילד את הטיטול, החיים היפים!
לפעמים השאלה מה האחרים מרגישים........

• הוסף לסימניות
ככה גם אני אמרתי בחודשיים הראשונים לאחמ"כ מתחילים להתגעגע..

• הוסף לסימניות
לפחות אתה לא צריך לעבור את הכביש כשאתה עובר ליד צפרדע מריחה

• הוסף לסימניות
משתדלת להיות נקיה כמו פעם, כל עוד בעלי לי מתלונן מצוין.

• הוסף לסימניות
סתם מענין מישהו יודע למה זה קורה איך זה שנאבד לנו ביום בהיר הריח\הטעם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה