השבת אבידה - פלפון

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
נאבד לי אתמול פלפון:
הייתי באזור צומת קוקה קולה ונסעתי לירושלים בקו 402 באזור השעה 4
אולי מישהו מפה מצא אותו?

• הוסף לסימניות
לכל אלו ששאלו באישי
הפלפון מנותק - נגמרה לי הבטריה לפני שאיבדתי אותו
ומדובר בסמסונג 1200 - כך שגם לא נראה שמישהו גנב אותו
תודה לכל אלו שמנסים לעזור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה נאבד לי פלא' 4\4 המכונה פלפון ארבע על ארבע בצבע שחור זה נאבד לי במסלול של רשות הטבע והגנים ליד טלמון בנחל פרת הפלפון מאוד מאוד חשוב לי אם מישהו מצא את זה אשמח לקבלו בחזרה בברכת השב תשיבם לאחיך אפשר לפנות אלי גם במייל A3345131772 שטרודל גי'מייל נקודה קם
בתודה רבה רבה מראש
ובברכת השב תשיבם לאחיך.
(הפלא' נאבד לי בתאריך ה20 באוגוסט)

• הוסף לסימניות
שלום וברכה נאבד לי פלא' 4\4 המכונה פלפון ארבע על ארבע בצבע שחור זה נאבד לי במסלול של רשות הטבע והגנים ליד טלמון בנחל פרת הפלפון מאוד מאוד חשוב לי אם מישהו מצא את זה אשמח לקבלו בחזרה בברכת השב תשיבם לאחיך אפשר לפנות אלי גם במייל A3345131772 שטרודל גי'מייל נקודה קם
בתודה רבה רבה מראש
ובברכת השב תשיבם לאחיך.
(הפלא' נאבד לי בתאריך ה20 באוגוסט)
כדאי לפתוח אשכול חדש כי יש אנשים במחשב שרק שמים רגע את העכבר בלי להכנס לאשכול ורואים שזה ב
באזור צומת קוקה קולה ונסעתי לירושלים בקו 402 באזור השעה 4
ולא נכנסים למרות שאולי הם כן היו
במסלול של רשות הטבע והגנים ליד טלמון בנחל פרת

• הוסף לסימניות
כדאי לפתוח אשכול חדש כי יש אנשים במחשב שרק שמים רגע את העכבר בלי להכנס לאשכול ורואים שזה ב
אני לא מבין מה הכוונה הרי זה אשכול מיוחד להשבת אבידה ומי שמצא את הפלא' מוזמן למצוא את המאבד בפורום פרוג

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה הכוונה הרי זה אשכול מיוחד להשבת אבידה ומי שמצא את הפלא' מוזמן למצוא את המאבד בפורום פרוג
כשנכנסים לפרוג דרך מחשב, אם משאירים רגע את העכבר מעל כותרת האשכול אז ההודעה הראשונה מופיעה
1724876927248.png

מי שרק שם את העכבר רואה שהטלפון נאבד באזור צומת קוקה קולה ונסעתי לירושלים בקו 402 ויודע שהוא לא היה ש, לא נכנס לאשכול למרות שיכול להיות שהוא או חבר שלו מצא את הטלפון במסלול של רשות הטבע והגנים ליד טלמון בנחל פרת .

לכן הצעתי היא לפתוח אשכול חדש, גם כן תחת הכותרת השבת אבידה ולכתוב שם שוב על אבידת הטלפון כך גם בלי להכנס לאשכול יוכלו לראות את המקום הנכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה