דרוש מידע השגחה פרטית בנסיעה הלוך חזור לעצרת

• הוסף לסימניות
להרבה יהודים היתה 'השגחה פרטית' בנסיעה הלוך-חזור ל'עצרת המיליון'.
כאן נרבה כבוד שמים ונספר את ההשגחה הפרטית.

---
בהלוך: התייאשתי להמתין לאוטובוס (כיוון שעבר אחד אחרי השני מלא), אז הלכתי כ10 דק' לכיוון רכבת ישראל. ואז פתאום עצר לידי אוטובוס והעלה אותי לירושלים.

בחזור: הסדרנים הפנו אותי (כמו את כולם) ב'כניסה לעיר', לכיוון 'צומת רמות', בהליכה רגלית. הלכתי כמה קילומטרים, כשאני מבקש מהשם "עזור לי להגיע הביתה".
והנה עוצר מטר מאחורי רכב, אני שואל "לאן"? ונוסע עד הבית... ובלי לשלם...;)

הודו להשם כי טוב - כי לעולם חסדו!

שימשיך לשמור על עם ישראל.

• הוסף לסימניות
עליתי בלית ברירה על אוטובוס שמגיע להר חוצבים (ולא לכניסה לעיר) ולבסוף זה גרם לי להיות בשמגר מול הרב׳ה מגור והרב ברגמן שליט”א שהיו במרפסות סמוכות והייתה שם אווירה מיוחדת מאוד ונח וכו׳ ולאחר העצרת הייתי צריך להגיע דחוף למקום שהוא 100 מטר מהמקום, פשוט לטובה
בחזור עם כל הקטסטרופה, אני רואה מרחוק את האוטובוס עוצר בתחנה ורץ אליו ואני רואה איך הנהג מוריד כמה אנשים כיוון שהכל כבר היה עמוס, ואז אני רואה איך מפנים מקום לנכה לעלות ואני עוזר לו ופשוט נשאר אותו באוטובוס...

• הוסף לסימניות
אפה באמת היו תחנות האיסוף של האוטובוסים של התחבורה הציבורית בסיום העצרת? והאם זה הספיק בסוף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה