התייעצות השואב שוטף: מילוי, ריקון, טעינה, ניקוי, חשבתי שרק לי נמאס

לגבי הריח:
אם מוציאים את מיכל המים המלוכלכים (כשאין פנאי לנקות אותו מיידי) לאחר הניקוי העצמי
אין ריח רע גם אם המיכל מלא.

בערב כשאני עושה סיבוב בבית עם הדרימי אם אני רואה שיש אזור ממש מלוכלך - לפעמים המטבח אחרי אפיה וכו
אני שופכת מים רותחים או מים עם חומר ואחרי זה עוברת עם הדרימי והתוצאה הרבה יותר טובה

יש לנו טינקו 5
מקסים..
עושה את העבודה, אחרי שמתרגלים איך לעבוד איתו מספיק בשפע את כל הסלון והמטבח ועוד חדר או שניים לפני שבת.
(שטיפה יסודית לחדרים וכו' באמת צורך טעינה נוספת, אבל מתרגלים כל דבר לעשות בזמנ)
הניקיון דורש דקה בסיום.
מרוצים ממנו מאוד כבר שנתיים וחצי

וחשוב מאוד - לעשות שטיפה עצמית, להוציא את הגלגלת, לשפוך לאסלה את המים המלוכלכים.. זה מאמץ של דקה כל פעם שחוסך הרבה כאבי ראש וריח רע.
אין זמן? לפחות תוציאו את הגלגלת שלא תסריח בפנים

לא קראתי את כל האשכול שאדע מה כתבו כבר ומה לא
אבל חשוב להבין 2 דברים
1.צריך שואב שוטף איכותי שבאמת עושה את העבודה בשביל להיות מרוצים ממנו ואי אפשר להשוות בין כלל מחזיקי שואב שוטף כל אחד מהדגם שלו
2.אותי זה גם שיגע בהתחלה עד שתפסתי שאני צריך לאמץ לעצמי מודל קבוע לנקות ניקוי עצמי וייבוש עצמי מיד אחרי כל שימוש ולרוקן מיכל מיד בסיום הניקוי העצמי ולא להשאיר את המים המלוכלכים
כמה ימים...
כמו כן להשתמש בחומר עם קצת ריח ולא בחומר של דרימי שהוא בכלל בלי ריח,
אם תעשו זאת אשמח לשמוע האם הגישה השתנתה או שלא...

תודה רבה לכם
אדם גאון וחכם

:)

וחשוב מאוד - לעשות שטיפה עצמית, להוציא את הגלגלת, לשפוך לאסלה את המים המלוכלכים.. זה מאמץ של דקה כל פעם שחוסך הרבה כאבי ראש וריח רע.
יש כאן ניקים שמעידים שבמכשיר שלהם זה לא נצרך ומספיק ניקוי עצמי גם לגלגלת, כולל שהשערות לא מסתובבות עליה. שזו אחת הצרות המובהקות של שואבים שוטפים.
כנראה זה בדגמים המתקדמים יותר.

חייבת רק להעיר לכל מי ששואב ביצים
שאבתי 3 ביצים שבורות עם הדרימי
הוא הקציף לי עד המנוע!!

בחברה לא שמעו על תקלה כזאת בחיים
ב"ה בסוף חזר לעבוד אחרי כמה ימים שהתייבש במנוחה
אבל בערך חודש יצא ממנו ריח של ביצים מסריחות עד שעבר

אז לא רק חומר ניקוי מקציף אסור, גם ביצים (ברבים, ביצה אחת נראה לי לא נורא) אסור

לגבי ריח רע שיוצא
הפתרון לשים במיכל המים המלוכלכים ריצפז
יש מעבר אויר בין המיכל למברשת ולכן הריח המסריח מגיע החוצה. אם יהיה במיכל ריח נעים זה לא יקרה

עוד הבדל.
בדגמים המתקדמים יש ייבוש אוטומטי ואין צורך לגעת בגלגלת.
זה מעניין שאנשים אומרים: שואב שוטף זה מעולה וחוסך המון עבודה לבין כאלה שמקטרים שעובדים יותר קשה והוא לא מנקה טוב.
תחת המטריה של שואב שוטף יש מתקדמים, יש עתיקים ויש המון סוגי רצפות וסוגי הרגלי ניקיון אישיים.

אחד המשתמשים כאן אמר פעם בהלצה:
קנינו עבד? קנינו אדון!
תרוקן את המיכל, תמלא את המיכל, החל ניקוי עצמי וכו'

התחלתי להכניס את הציוד לנקיון במדיח.

אנחנו גרים בבית גדול מאוד
לפני תקופה קניתי לאשתי טינקו S9 ומא היא לא מפסיקה להודות לי
אנחנו ממש ממש נהנים מזה
קניתי את זה בהמלצת אמא שלי שגם ממש נהנית מזה
אז יש ויש

מסכימה עם מה שכתבו פה-
אני קיבלתי את המכשיר מתנה,
יש לי אפילו מכשיר פחות מתקדם (דרימי 12 נראה לי),
ול"העברות ניגוב" של אמצע שבוע או מוצש הוא מעולה!
נכון ששטיפה של יום שישי.. אין תחליף לפינות, ליסודיות, לריח ולתחושת הניקיון של שטיפה אמיתית,
מודה שבצוק העיתים אני לא מגיעה לזה כל שבת בכלל.. וזה כן חוסך לי זמן וכוח גם אם אני מתפשרת על סטנדרט ניקיון טיפה פחות מושלם.
אבל כללית המכשיר נועד לטיפול שוטף ולא לשטיפה יסודית

שואב שוטף זה כמו מכונת כביסה
היא לא מקפלת, צריך לשפשף את הבגדים לפעמים, צריך לקנות אבקה ומרכך..
אבל זה יותר קל מאשר לכבס ביד ;)
רק אל תחשבו שזה רובוט שמשאיר אתכם עם רגליים למעלה בספה

מי בטינקו אני עושה עם 1:1 מים וחומץ ואז זה ריסטרט לכל החידקים . אין ריח לא מהמכשיר ולא מהגלגלת

למי שעוד לא קיבל את הבדיחה באיזה דרך...
6b9c7b990dd445cc9bc5cbf1bc528cde.jpg

לא הבנתי כל כמה זמן לוחצים על הכפתור של הניקוי העצמי?

אני מציע לפני שקונים להתייעץ על דגם ומחיר
עם חנות שרגאור 088005060
הכי מומחים וזולים
נותנים שירות שאין באף מקום על כל מוצרי החשמל
תנסו לא תתחרטו....
אין לי אחוזים שם....

להפריץ קלות על הפילטר איזשהו מבשם אוויר /אריגים (לא מידי קרוב ! שלא ירטב אבל כן שיספוג ריח) עוזר נאוד ומפיץ ריח טוב כי אם תשימו לב אלו שלשואבים שלהם יוצא ריח לא טוב -זה מהפילטר שסופח אליו את הריחות
(קרדיט-הניה בל)

איזה חומרים מותר לשים בדרימי?
רק שלהם או משהו אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה