כללי השוואת טורים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מנסה לעשות השוואת טורים באינדיזיין אבל המרווח בין השורות גדל מאד
איך מסדרים את זה?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1612063:
אני מנסה לעשות השוואת טורים באינדיזיין אבל המרווח בין השורות גדל מאד
איך מסדרים את זה?
תודה
אפשר לתת מרווח יותר גדול בין פסקאות ואז הוא לא ירווח כ"כ את השורות

• הוסף לסימניות
זה שני טורים או פיצול טור ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1612551:
זה שני טורים או פיצול טור ?

כמה טורים שעשויים ממס' תיבות טקסט משורשרות
תוכ"ד כתיבה אני מתחילה לקלוט את הבעיה, אני אמורה להגדיר מס' טורים ולא לעשות מס' תיבות, כן?

• הוסף לסימניות
כן,
אבל גם בתחום של טורים יש שתי אפשרויות, שני טורים, או טור מפוצל
עדיף לעבוד עם שני טורים, ולא עם טור מפוצל (הטור המפוצל נראה גם כן כמו שני טורים, ההבדל הוא שבטור מפוצל יש אפשרות לפצל פיסקה אחת כן / אחת לא, אבל בשני טורים, כל תיבת הטקסט נעשית שני טורים, אבל זה יותר פשוט ונוח מכמה סיבות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1612895:
כן,
אבל גם בתחום של טורים יש שתי אפשרויות, שני טורים, או טור מפוצל
עדיף לעבוד עם שני טורים, ולא עם טור מפוצל (הטור המפוצל נראה גם כן כמו שני טורים, ההבדל הוא שבטור מפוצל יש אפשרות לפצל פיסקה אחת כן / אחת לא, אבל בשני טורים, כל תיבת הטקסט נעשית שני טורים, אבל זה יותר פשוט ונוח מכמה סיבות

תודה על הפירוט
איך מבצעים למעשה? בחלון אפשרויות טורים?

• הוסף לסימניות
כשבוחרים את תיבת הטקסט מופיעים למעלה בצד ימין האפשרויות (רק לדאוג להפעיל את מצב "בקרה" שאז מופיעים הכלים על המסך
"בקרה" נמצא ב"חלון"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה