תנור אפייה השוכרים מתלוננים על התנור

• הוסף לסימניות
השוכר מתלונן שהתנור לא אופה מספיק טוב,
טכנאי אמר לי שאם הגומיות תקינות וגופי החימום עובדים זה אמור להיות תקין ולפעמים מתלוננים כי רגילים לתנור עוצמתי יותר.
אשמח אם יש עצה איך לבדוק אם התנור מחמם סביר,
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
טכנאי אמר לי שאם הגומיות תקינות וגופי החימום עובדים זה אמור להיות תקין ולפעמים מתלוננים כי רגילים לתנור עוצמתי יותר.
תודה רבה.
א. להפעיל על גוף חימום עליון ותחתון, ומייד אחרי ההפעלה לגעת בגוף חימום העליון וברצפה של תא התנור ולבדוק שאכן הם מתחילים להתחמם (אם תמתינו עלולים לקבל כוייה...)
ב. אם אכן שניהם מתחממים - בודקים את התרמוסטט - להשיג מד חום שמגיע ל100 מעלות או יותר (יש כאלה בטמבור שמתאימים לתנורים ובישול) - ולוודא שאכן כשמכוונים את התרמוסטט על 100 מעלות הוא נכבה במינימום 90, ולא ב80 או פחות.
אם יש בעיה צריך להחליף תרמוסטט

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
באופן כללי, תנור לא נחשב למוצר בסיס שחובה שיהיה ביחידה המושכרת,
רוב היחידות שאני מכירה -הכילו מקסימום טוסטר אובן
שעולה 300 ש"ח....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה