השופשיק של המשאבה

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את הצ'ופצ'יק הלבן של משאבת החלב הידנית של אוונט?

כוונתי לעיגול הקטן הלבן, שבתחתיתו יש בליטות מלבניות (מסודרות במעגל אם זכרוני אינו מטעני), שכביכול חוסם את המעבר בין אזור הכניסה של המשאבה לבין הבקבוק. בלעדיו למה לי משאבה?

• הוסף לסימניות
זכור לי שברחוב בן דוד בבני ברק יש משפחה שיש לה חלקים של משאבות

• הוסף לסימניות
מתקשרים לאוונט והם שולחים בדואר
1800500000

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;932323:
1800500000

אכן,התקשרתי והם שלחו לי(לא את החלק הזה)

או שתעלי כאן בקשה,למי שיש משאבה,שכבר אין לה צורך בו,או שנאבד לה חלק יקר יותר,וחבל לה להשקיע,שתמסור לך את הצופציק.

אגב ,כשקונים,מקבלים אחד כזה רזרבה בערכה,לא קיבלת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;932323:
1800500000
תודה. בתשלום?

נכתב ע"י נקודות;932333:
אכן,התקשרתי והם שלחו לי(לא את החלק הזה)

או שתעלי כאן בקשה,למי שיש משאבה,שכבר אין לה צורך בו,או שנאבד לה חלק יקר יותר,וחבל לה להשקיע,שתמסור לך את הצופציק.

אגב ,כשקונים,מקבלים אחד כזה רזרבה בערכה,לא קיבלת?

קיבלתי, השתמשתי. ילד 4, את יודעת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;932340:
תודה. בתשלום?

קיבלתי, השתמשתי. ילד 4, את יודעת...

אכן בתשלום,באזור 40 ש"ח.

שיהיה לבריאות לעוד 4,ושמונה ...

• הוסף לסימניות
נראה לי גם בפריש' מוכרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה