השוק הצבעוני

• הוסף לסימניות
טרי טרי מהיום..

• הוסף לסימניות
מקסים! הראשונה דווקא עושה טוב על הלב לא יודעת למה, מזכיר לי את המרקים של סבתא שלי ע"ה

• הוסף לסימניות
ואלי דיברו התותים:)

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד, תאורה מקסימה וקומפוזיציות טובות ...
בתותים אפשר להוריד טיפה מלמטה, בשביל להדגיש יותר את הפוקוס, העין נמשכת לחלק המואר מאחור והקדמי למטה, אם יהיה פחות ממנו לטעמי זה יועיל .
מחנה יהודה ?

• הוסף לסימניות
וואו, העלית בי ניחוחות אותנטיים של שוק מחנ'יודא!

מגרה, מקסים ומעביר את האוירה! בתמונה הראשונה אני 'כמעט' מלטפת את העלים. זה ברח' עץ חיים, המקורה, קרוב לכניסה מרח' יפו, טיפה'לה לפני הפניה הראשונה שמאלה. נכון?

• הוסף לסימניות
משגגגגע! חי, נושם........ מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;936325:
תמונות יפות מאוד, תאורה מקסימה וקומפוזיציות טובות ...
בתותים אפשר להוריד טיפה מלמטה, בשביל להדגיש יותר את הפוקוס, העין נמשכת לחלק המואר מאחור והקדמי למטה, אם יהיה פחות ממנו לטעמי זה יועיל .
מחנה יהודה ?
שוק הכרמל

• הוסף לסימניות
יוווו טירה את מוכשרת ברמות על!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;936364:
וואו, העלית בי ניחוחות אותנטיים של שוק מחנ'יודא!

מגרה, מקסים ומעביר את האוירה! בתמונה הראשונה אני 'כמעט' מלטפת את העלים. זה ברח' עץ חיים, המקורה, קרוב לכניסה מרח' יפו, טיפה'לה לפני הפניה הראשונה שמאלה. נכון?

ירושלמית אמיתית את...

תמונות מדהימות!!

• הוסף לסימניות
כללי אצבע למי שהולך לשוק:
אל תלך בלי כסף בכיס - הם לא מקבלים שם אשראי.
אל תלך לשם כשאתה בשרי - מי יודע איזו גבינה יציעו לך רק לטעום.
תתמקח - אחרת הסוחר יעלב.
תחמיא למוכר - אתה לא יודע כמה הוא משקיע בשביל הקומפוזיציה של הדוכן.
והכלל הכי חשוב - לא יוצאים בלי מצלמה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;936537:
תחמיא למוכר - אתה לא יודע כמה הוא משקיע בשביל הקומפוזיציה של הדוכן.
והכלל הכי חשוב - לא יוצאים בלי מצלמה..
זו בדיוק הדרך להחמיא להם.
צלם את הדוכן המקומפז-אתה לא יודע כמה הוא יהנה.
והכלל הכי חשוב-הכנס אותו שידגמן-ועשית לו את היום.
[בדרך כלל הם נעמדים מעצמם עם חיוך רחב כמו שאחד אמר לי "אני הדוגמן של השוק העיראקי".ואם לא, תפציר בו,"דחילק אחי,תעשה צ'יייז " [ציטוט משם,שם ...]הוא ישמח הרבה יותר מאשר הדולר הירוק שלא היית זורק לו תמורת הירקות שלו.]

נ.ב
יש את אלו שיעיפו אתכם לכל הרוחות כאילו אתם מונעים/מסתירים עם המצלמה שלכם את המליון שבדרך או הורסים את הקומפוזיציה המושקעת...לא נורא,יש דוכן נוסף מימין ,שמאל,קדימה ,אחורה רק תביטו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;936607:
זו בדיוק הדרך להחמיא להם.
צלם את הדוכן המקומפז-אתה לא יודע כמה הוא יהנה.
והכלל הכי חשוב-הכנס אותו שידגמן-ועשית לו את היום.[בדרך כלל הם נעמדים מעצמם עם חיוך רחב כמו שאחד אמר לי "אני הדוגמן של השוק העיראקי".ואם לא, תדחק בו,"דחילק אחי,תעשה צ'יייז " [ציטוט משם,שם ...]הוא ישמח הרבה יותר מאשר הדולר הירוק שלא היית זורק לו תמורת הירקות שלו.

נ.ב
יש את אלו שיעיפו אתכם לכל הרוחות כאילו אתם מונעים/מסתירים עם המצלמה שלכם את המליון שבדרך או הורסים את הקומפוזיציה המושקעת...לא נורא,יש דוכן נוסף מימין ,שמאל,קדימה ,אחורה רק תביטו.
סולו, כמה שזה נכון... יש את אלו שמחייכים למצלמה
ויש את אלו שצועקים לא לצלם!!! לא לצלם!!!
ואז אתה שומע את השכן מהדוכן השני...הכל גנוב.... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה