השושנה

• הוסף לסימניות
היפה בעולם!
מחכה להערות מחכימות:)
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
בעיקר התאורה פה ממש טובה!
לדעתי לבגד הזה ולפוזה הזאת היה מתאי יותר רקע אחר( של ירוק או מדרגות אולי).
רקע של גרפיטי יותר מתאים לג'ינס או לבגדי יום חול פשוטים יותר..

• הוסף לסימניות
תודה יהודית
נכון לא חשבתי על זה...
יצאנו לצלם לחנות בגדים וכשהגענו למקום גיליתי שאין לי כרטיס :(:(:(
אז עברנו ללוקיישן אחר ליד החנות של הפוטו , ממש לא מקום מענין... סתם איזה פארק, והיינו ממש במרדף אחר השמש... ולהחליף מליון בגדים...כבר כמעט היתה שקיעה!

• הוסף לסימניות
בליל להתייחס לרקע (מצויר שם גולגולת בגרפיטי?)

מפריע לי האבן הזאת במרכז שלוקחת מקום נכבד מהתמונה
וגם היד שעושה איזה חסימה לתמונה והפרח מסתיר קצת את הפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;n4936576:
בליל להתייחס לרקע (מצויר שם גולגולת בגרפיטי?)

מפריע לי האבן הזאת במרכז שלוקחת מקום נכבד מהתמונה
וגם היד שעושה איזה חסימה לתמונה והפרח מסתיר קצת את הפנים.

תודה רותי!
נכון תודה על ההערות המחכימות!!
גולגולת????:eek::eek::eek:
לא נראה לי
סתם פרצוף מחייך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה