"השטייטל"-ספר חדש!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד! צירוים ריאליסטיים, מלאי חיות.
אני לא ציירת ובכל אופן:
א. בתמונה השלישית, האיש שהולך על המדרכה -
משום מה, הראש שלו נראה לי גדול ולא פרופורציוני לגוף.
ב. המילה שטייטעל אמורה להיות מנוקדת בציירה, למה בסגול?

• הוסף לסימניות
משובח, להתענג!
וקסברגר עשו בחכמה..

• הוסף לסימניות
חשבתי שוקסברגר מצייר הכל בעצמו.
זאת פעם ראשונה שהוא לוקח מישהו מבחוץ?
בכל מקרה - לך יש המון הומור שלוקסברגר קצת חסר...

• הוסף לסימניות
מקסים!!
לבצע דמויות כאלו בסגנון של וקסברגר! לא הייתי חולמת שיצא ככה.

• הוסף לסימניות
יש כבוד

אגב גם הפונט של השטיטל מדהים
של מיזה ?

• הוסף לסימניות
הבאת לווקסברגר את ניחוח צבעי השמן העולים מהדפים.

ציורים שלא רואים כל יום, של אחד הכשרונות הגדולים בתחום.
מעניין לאן זה יגיע בעוד עשר שנים... אם זו קו הפתיחה- השמים הם לא הגבול, אלא בקושי ההתחלה.

• הוסף לסימניות
שאלה לי- אפשר להוריד חלק מהציורים ולשמרם בתיקיית ההשראות?
כמובן לא לצורך שימוש אחר בשום צורה.

• הוסף לסימניות
אם מדברים ווקסברגר...אני מאוד מעריך את יואל ומאוד אוהב את יצירותיו אבל מיסטר גולדשטיין לכשעצמו מצליח כל פעם להפעים ובוודאי כאחד שראה את התקדמותו במכללה אני חושב שמגיע לו קרדיט לעצמו וליכולותיו...

נ.ב. מקווה שהוא לא יכעס אבל אני שמח על החיבור ביניהם שיש לי חלק בזה אבל בכל זאת חושב שמגיע לו קרדיט על עצמו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1861920:
שאלה לי- אפשר להוריד חלק מהציורים ולשמרם בתיקיית ההשראות?
כמובן לא לצורך שימוש אחר בשום צורה.

מתנצל אבל זה בילתי אפשרי.

• הוסף לסימניות
אומנתי ומיוחד ברמות לא מוכרות!
גם אני זיהיתי ישר במודעה ולא הבנתי למה כתוב וקסברגר...

• הוסף לסימניות
וואאאוווו!!!
אין מילים! אין לי מה להגיב מול כאלו יצירות, ועוד שאתה לא מזמן רק התחלת..
לדמיין מה תיהיה בעתיד-זה כבר מעבר לדמיון שלי..
וקסברגר עשו בחירה חכמה, אבל כמו שאמרו לפני- איפה הקרדיט בשבילך?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מי צייר את הספר? :mad:

http://www.mwaxb.co.il/מוצרים-חדשים/כל-המוצרים-החדשים/השטייטל - 15 סיפורים על עיירה יהודית
השטייטל - סיפורים בהמחשה ציורית על עיירה יהודיתמק"ט: 1391
הסופר קובי לוי ומלכות וקסברגר בסיפורים אותנטיים על עיירה יהודית

חדש!
השטייטל - סיפורים בהמחשה ציורית על עיירה יהודית
תמונות נוספות
עודכן בתאריך 15.11.2015
גובה: 25 ס"מ
משקל: 533 גרם
מס' עמודים: 150
רוחב: 17 ס"מ
עומק: 2 ס"מ
סוג כריכה: קשה
מה קורה כשהסופר המפורסם קובי לוי פוגש את האמן יואל וקסברגר בשטייטל...? ובכן – זו אינה התחלה של בדיחה, אלא מבוא לאגדה מתפתחת של חמשה עשר סיפורי מעשיות מרתקים על העיירה היהודית של פעם, פרי עטו של הסופר הנודע ר' קובי לוי, בשילוב יצירות אומנות מרהיבות ונדירות , פרי מכחולו של האמן ששמו הולך לפניו, ר' יואל וקסברגר.

"השטייטל" הינו ספר מעשיות לילדים ולנוער המשרטט בשפה ספרותית עשירה את המתרחש בעיירה של פעם, ומתאר בקווים מרתקים את האווירה בסמטאותיה ובמשעוליה. הסיפורים מובילים את הקורא, בהמחשה ציורית שובת לב, אל תוך ההמולה בשטייטל – בעודו חש כאילו הוא חי בתוך הסיפור ומזדהה עם גיבוריו.

לסיפורים נלווים איורים מרהיבים , אמנות היצירה של ר' יואל וקסברגר, אלו תוך שימת לב לפרטים הקטנים ממחישים האיורים את תמונת החיים בעיירה יהודית, מזרח אירופאית. הציורים מבטאים את הדמויות ואת גיבורי המעשיות, בצבעים המביעים את החום האופייני לעיירות הטיפוסיות.

שזירת שני האומנים, פרי העט והמכחול ב"השטייטל", יצרה שילוב מנצח של אמנות מפוארת בכלי ייחודי, שעשויה לכבוש את מדפי הספרים בכל בית חרדי באשר הוא.

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי את הפרסום בכל העיתונים, ומיד זיהיתי שזה מיודעינו גולדשטיין, דא עקא שבכל מקום נכתב שיואל וקסברגר הוא הצייר, והדבר קומם אותי מאד.
זה שאין שום קרדיט לגולדשטיין הוא כשלעצמו דבר מוזר, אבל לעוות את המציאות זה כבר מוגזם.
אני מניח שהוא סיכם את זה מראש עם גולדשטיין, אבל חושבני שזה דבר מכוער, מה גם שלא הבנתי את הענין בזה...
מקוה לפחות שבפנים כתוב באותיות קטנות שגולדשטיין צייר את זה, אחרת אני לגמרי לא מבין...
(וכנ"ל בהגדה של פסח שזמורה צייר, זה שיטתי אצל וקסברגר כנראה, אדם מוזר.. במקום להיות גאה בגיוס ציירים מהרמה הראשונה לצייר 'וקסברגרי' הוא...)

• הוסף לסימניות
זה לא בסדר (גם לא חוקי) שאין קרדיט,
זה עוד יותר לא בסדר שהקרדיט ניתן למי שלא יצר.

• הוסף לסימניות
אני זועקת כבר מזמן על העוול שנגרם לצייר הראשון של ווקסברגר שאת שמו אני אפילו לא זוכרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשמורת;1860505:
ב. המילה שטייטעל אמורה להיות מנוקדת בציירה, למה בסגול?
ודאי שכך היא אמורה להיות מנוקד.
ועוד יותר אבסורדי שבפתיח לספר (אחרי הפרסומת הנרחבת כאן בפורום פשוט הלכתי לחפש את הספר בחנויות...) כתוב שטייטל עם ציירה. כמו כן על הכריכה מאחורה מצוטט קטע מסויים (כנראה גם מהפתיח הנ"ל) ושם גם כתוב שטייטל עם ציירה! ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1863671:
אני זועקת כבר מזמן על העוול שנגרם לצייר הראשון של ווקסברגר שאת שמו אני אפילו לא זוכרת...

מה?!
מה זאת אומרת הצייר הראשון?!
נראה לי צריך לגייס את החברה למענה מסודר...
ראיתי עכשיו פרסומת של הספר וזה ממש הקפיץ אותי.
קרדיט, מינימום!
:confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה