עזרה השיומי לא נדלק

• הוסף לסימניות
מה שאני לומדת מכל מיני הודעות כאלה ובקשות עזרה למכשרים (וגם הודעה על בעיה במחשב שהעליתי אני)
שבדרך כלל זו לא בעיה רצינית, (נשבר/וירוס/נפילה בפח עם...) אלא פשוט זה לא מחובר!!! המטען לא תקין! לא הדלקנו!!!
לא שמנו לב ש----- רוב הפעמים זה בכלל בעיה חיצונית שנגרמת מחוסר שימת לב....
וזה בהמון דברים ככה בחיים.....כמה כעס/ עלבון/ כאב הייינו חוסכים אם רק היינו שמים :love:
סתם....כתבתי את המחשבות שלי....
ואת הרגשות האלה חשוב להוציא וניתן לעשות אותו כאן(y)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפלא' שיאומי הפך למצב אוזניה, אין לי מושג איך ולמה.
עכשיו אפשר לשמוע רק ברמקול.
איך אפשר להחזיר את זה למצב תקין????

• הוסף לסימניות
לחבר שוב אוזניה ואז להוציא זה ישתחרר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר להעתיק את כל האנשי קשר על כרטיס זיכרון
זה לא העתיק לי הכל
ומה שהצלחתי להעביר דרך בלוטוס עבר בצורה מוזרה
אם השם היה - פלונית אלמונית ירושלים
אז עבר לי פלונית ירושלים
קיצאר לא כתב את כל השם ונהיה לי בלאגן מטורף...

• הוסף לסימניות
לכבות ולהדליק

• הוסף לסימניות
קרה לי גם ב208 שכל פעם שהכנסתי אוזניות והוצאתי לא נתן לשמוע ברגיל רק לאחר כיבוי והדלקה וטכנאי פלאפונים הצליח לסדר לי את זה
גם לי זה קרה ב208

• הוסף לסימניות
לשכנה שלי זה קרה שהשיאומי לא נדלק, ניסתה מכמה מטענים בסוף הלכה לתקן והוא פתח את הטלפון גילה שחוט אחד התנתק בפנים.
זהו אחרי דקה היא הייתה עם פלפון עובד בחוץ.
כדאי לנסות לתקן;)
אם לא יועיל לא יזיק

• הוסף לסימניות
זה לא העתיק לי הכל
ומה שהצלחתי להעביר דרך בלוטוס עבר בצורה מוזרה
אם השם היה - פלונית אלמונית ירושלים
אז עבר לי פלונית ירושלים
קיצאר לא כתב את כל השם ונהיה לי בלאגן מטורף...
לא אם הכרטיס סים להעתיק אם הכרטיס זיכרון של נגן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה