הנושא הנ"ל כ"כ הרבה פעמים בפורום, אחד מהם ממש לפני יומיים.נכתב ע"י גראפיקאי;1751754:בספרי קודש מקובל לעשות מילה הראשונה בקטע גדול יותר, עם ריווח מתחת למילה, וקוראים לזה 'חלון'.
יש כמה שיטות לעשות 'חלון', איזה שיטה טוב ביותר ?
נכתב ע"י A.Y.K;1751808:באמת הכי טוב אתה רוצה לדעת
נכתב ע"י A.Y.K;1751808:באמת הכי טוב אתה רוצה לדעת
תגנכתב ע"י גראפיקאי;1751862:
נכתב ע"י ונתנו10;1752071:השיטה שלי זה לעשות DropCap. לשכפל סגנונות פסקה, למילים של 2-10 אותיות.
להריץ גרפ שמחפש פסקה שמתחילה עם 2 אותיות ולהחליף, וכו'.
זה לוקח 6 דקות. אבל שווה את הזמן. לא קורס. לא מכביד.
.
נכתב ע"י ונתנו10;1752071:לגבי הבעיות שאברהם ציין, לא נתקלתי בהם עד היום.
נכתב ע"י avram;1752082:למה אתה לא משתמש בסקריפט שסופר את התווים במילה הראשונה ודורס את הסגנון?
לא מנסה להקטין מילה אחרי פתיח, ולא רואה מתי יש בזה צורך.נכתב ע"י avram;1752082:נסה להקטין את המילה שאחרי המילת פתיח, המילת פתיח תגדל מיד
קח סקריפט פתוחנכתב ע"י ונתנו10;1752104:כי אני לא משתמש עם סקריפטים שסגורים בצורה שלא אוכל לדעת מה בדיוק זה עושה.
(סיומת jsxbin)
נכתב ע"י ונתנו10;1752104:לא מנסה להקטין מילה אחרי פתיח, ולא רואה מתי יש בזה צורך.
אם איזה שיטה עשית?נכתב ע"י chyz;1752162:אני בדיוק עושה את זה עכשיו.
יש לי בעיה, הפסקאות ממוספרות אוטומטית,
והאות פתיח עוברת לאות הראשונה שאחרי המספור.
מה לעשות
להפוך את המספור לטקסט.נכתב ע"י chyz;1752162:אני בדיוק עושה את זה עכשיו.
יש לי בעיה, הפסקאות ממוספרות אוטומטית,
והאות פתיח עוברת לאות הראשונה שאחרי המספור.
מה לעשות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים