כללי השימוש בפונטים אלסקה וציפורים

• הוסף לסימניות
האם העובדה שהם אופנתיים תמנע מכם להשתמש בהם בלוגו למשל?
אשמח לתשובה כיוון שלא פתחתי את האשכול "סתם" לדיון אלא לקבלת עצה בעבודה.

• הוסף לסימניות
עד לרגע זה לא ידעתי שהם אופנתיים...

• הוסף לסימניות
מה זה אומר. שהם לא? שהם שימושים? לא שימושים? לפעמים צריך "לסחוט" כאן תגובות מאנשים..:(

• הוסף לסימניות
אני הייתי נמנעת מכיוון ש"אלסקה" הוא פונט שחוק כבר
אבל "ציפורים" פחות שחוק

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שאת אלסקה טחנו כבר הרבה מדי. את ציפורים, כמה מוזר, אני ממש לא מכירה.
תוכלי להעלות דוגמא?

• הוסף לסימניות
'ציפורים' הוא בערך גירסא של 'מסטיק' בתוספת 'ליכלוכים'.
לא מאוד שחוק.
אלסקה אכן מאד מאד נפוץ. (הוא באמת פונט שהעיצוב שלו גאוני)
לא בטוח שזה אומר לא להשתמש באלסקה ללוגו - אבל השימוש דורש הרבה יותר יצירתיות כדי שיהיה לוגו מבדל ומיוחד.
וגם - כמובן קצת תלוי באיזה תחום הלוגו. יתכן שיש תחומים שבהם עדיין לא מוצה השימוש...

• הוסף לסימניות
דוגמא לפונט ציפורים

בבקשה. אגב לא סתם בחרתי במילה יצירה. אני בדיוק עובדת על לוגו לסטודיו שלי (בתקווה שאין עוד סטודיו לעיצוב גרפי בשם זה) וזו מטרת כל ההתיעצות

קבצים מצורפים

• ציפורים.jpg
    KB 896.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מה שקורה עם הלוגואים הללו, שהם 'ממותגים' לגיל שלהם...
כלומר: לוגו בשימוש אלסקה מסגיר את העסק שהוא לא קיים יותר משנתיים-שלוש. וזה גרוע לדעתי.
לכן, בד"כ לוגו מקצועי ורציני בנוי מפונט יותר כללי ו/או פונט ייחודי. (משנים פונט קיים במקצת)

• הוסף לסימניות
מה שקורה עם הלוגואים הללו, שהם 'ממותגים' לגיל שלהם...
כלומר: לוגו בשימוש אלסקה מסגיר את העסק שהוא לא קיים יותר משנתיים-שלוש. וזה גרוע לדעתי.
לכן, בד"כ לוגו מקצועי ורציני בנוי מפונט יותר כללי ו/או פונט ייחודי. (משנים פונט קיים במקצת)
העניין הוא כזה. הסטודיו שאני מקימה הוא אכן חדש וזה וודאי לא גרוע:).הפונט השחוק/ מאוס החביב הזה פשוט "מתלבש" לי טוב. ההתלבטות שלי היא יותר בגלל האופנתיות שבו ו.. האם היא תחלוף עוד כמה שנים ואצטרך להחליף לוגו?? אותו הדבר לגבי "ציפורים".קל וחומר לגבי שילובם (אם שייך בכלל). השם "יצירה" אמור לשדר מקצועיות יחד עם הפן האומנותי של העיצוב הגרפי. ולכן אני מחפשת את הפונט המתאים. אשמח להצעות
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
בכלליות כתב פחות נראה מקצועי מאותיות דפוס מהוקצעות. הכתב הוא קליל מאד, בורח לכל כיוון, לכן לא מקובל כ"כ לשלב אותו בלוגו.
לעומת זאת, ישנם פונטי דפוס מסודרים וקלילים כאחד. לגוגמא: פקאן, מסטיק, ספייסר, אבוקדו, פטריה וכדו'.

• הוסף לסימניות
המילה יצירה בפונט ציפורים, לא משדרת לי כ"כ רצינות.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפתח אשכול עם הלוגואים לחוות דעת... תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה