חדשות השינויים החדשים באתר

איך אתם מסתדרים עם השינויים החדשים באתר?

• מעולה, הרבה יותר נוח!

• בסדר, מתרגלים...

• אוווף. אני רוצה לחזור לעיצוב הקודם.

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
צוות המפתחים שלנו עובד ללא לאות, מגיע להם שאפו גדול!

קבלו את דף הבית המחודש שלנו, יותר דינאמי, יותר תוכן מגוון, ויש עוד המון הפתעות בקנה...
שתפו אותנו איך אתם מסתדרים עם השינויים החדשים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני נכנס למטרות מאד ספציפיות באתר, והעיצוב החדש מקצר תהליכים ונוח ברמות,
בגילי פחות מסתדרים עם טכנולוגיה חדשנית, והפעם הופתעתי לטובה שהמעבר היה קל ונוח בצורה חלקה.

יישר כוח.

• הוסף לסימניות
צוות המפתחים שלנו עובד ללא לאות, מגיע להם שאפו גדול!

קבלו את דף הבית המחודש שלנו, יותר דינאמי, יותר תוכן מגוון, ויש עוד המון הפתעות בקנה...
שתפו אותנו איך אתם מסתדרים עם השינויים החדשים.
הייתי מוסיף כפתור ריענון להודעות החדשות כמו שיש בג'ימייל מעל ההודעות
ככה שאם הדף הראשון היה לי פתוח מלפני חצי שעה - אז במקום לרענן את כל הדף כדי להציג את ההודעות החדשות - יהיה כפתור לריענון...

• הוסף לסימניות
ממשקים נוחים ונעימים לעין
תודה

• הוסף לסימניות
שימו לב, באא"ר נוספו בתחתית הפורום הודעות אחרונות מכל רחבי אא"ר.
כדי לפרסם נושא חדש, יש להיכנס לאחד מתתי הפורום, ולפרסם שם, כפי שהיה עד היום.

• הוסף לסימניות
תודה.
הפעמון צריך להיות מעט נמוך יותר
טיפה לכיוון ימין, וגדול יותר.
כך נראה לי לפי העין.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר, הודעות אחרונות?
זה אומר שכדי לעבור על ההודעות האחרונות של אא"ר אין צורך להיכנס לכל פורום בנפרד או להיכנס לפוסטים חדשים (שאז הוא מציג את ההודעות האחרונות של כלל הפורומים)
1704233061978.png

• הוסף לסימניות
1. יהיה יותר נוח עם מאמר יופיע רק בעמוד הראשון באשכול, זה טרחה לגלול כ"פ מחדש בפרט שמדובר במאמר ארוך
2. באשכול אחר הארתי בנוגע לאשכולות בלי תגובות. האם זה אפשרי מה שהצעתי שם?

למנהלים כמו למפתחים מגיע שאפו אחד גדול ומתמשך על כל רגע של חוויה למשתמש!

• הוסף לסימניות
הצעה:
להוסיף בלשונית קבוצות או בחשבון האישי אופציה לראות קהילות שהניק עצמו מחובר אליהם כבר.

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את השינויים, תודה על ההשקעה והסדר בעיניים!
ועכשיו גם ראיתי שבדף הבית יש את העמוד של הפוסטים החדשים במקום את רשימת הפורומים, וואו זה גאוני! הרבה יותר נוח!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהחלט נוח,
רק שהסמלים הירוקים על רקע שחור דיי נבלעים...
קצת לא ברור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה