אשמח לדעת האם משהי עשתה לבת מצווה ותוכל לעזור לי קצת עם המילים
יש לי בסיס רוצה לשפר
תודה
וואו תודה ,עשיתם את השיר הזה ?שיר בת מצווה – ----
(בהשראת "כי הכל ממך")
בית 1
נולדה תינוקת מתוקה
אחרי חג הגאולה
מביאה שמחה
הרבה צחוק
לכל בית ולכל פינה
זו אני הקטנטנה
היום חוגגת בת מצווה
נרגשת היום,
מקבלת פתאום
עול מצוות באהבה.
פזמון
בת מצווה היום
וזה ממש חלום
בזכותך הגעתי הלום
נתת כוח נתת גם שמחה
ברך אותי בדרך צליחה
בית 2
אזכה להיות עוד חוליה
נושאת העול בגאווה
עם עוד תפילה
ומשאלה
והלב מלא תודה
אחותי האהובה
כשרונית ונדיבה
רואה תמיד רק את הטוב
מליאה מידות לרוב.
פזמון אחרון
ממך אבקש, ריבונו של עולם, הושט לי ידך.
ממך אבקש, ריבונו של עולם , עשה רצוני כרצונך.
חוגגת היום וכו'.
שיר מצוין!שיר בת מצווה – ----
(בהשראת "כי הכל ממך")
בית 1
נולדה תינוקת מתוקה
אחרי חג הגאולה
מביאה שמחה
הרבה צחוק
לכל בית ולכל פינה
זו אני הקטנטנה
היום חוגגת בת מצווה
נרגשת היום,
מקבלת פתאום
עול מצוות באהבה.
פזמון
בת מצווה היום
וזה ממש חלום
בזכותך הגעתי הלום
נתת כוח נתת גם שמחה
ברך אותי בדרך צליחה
בית 2
אזכה להיות עוד חוליה
נושאת העול בגאווה
עם עוד תפילה
ומשאלה
והלב מלא תודה
אחותי האהובה
כשרונית ונדיבה
רואה תמיד רק את הטוב
מליאה מידות לרוב.
פזמון אחרון
ממך אבקש, ריבונו של עולם, הושט לי ידך.
ממך אבקש, ריבונו של עולם , עשה רצוני כרצונך.
חוגגת היום וכו'.
יש אפשרות לקבל את השיר במנגינה של "רק לתת"בשמחה אפשר להשתמש. חיברתי שלושה שירים לבת שלי, בסוף היא בחרה את השיר במנגינה של "רק לתת". היה ממש מושלם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //