השיר הלוואי אורי דוידי- שיתוף קליפ

• הוסף לסימניות
תודה רבה על השיתוף.
עריכה ממש יפה! שונה אבל נותנת השראה....

• הוסף לסימניות
עריכה מדויקת ויפה!!!
הייתי משנה את הכותרת לאחת יותר מובנת.
לא השתמע לי שמדובר בשיתוף, ולא פתחתי עד עכשיו...

• הוסף לסימניות
מיוחד!
פתיח אלוף!!!!
ולהערה שלי- וכמובן שאין הכוונה שעכשיו צריך לשנות...
חסר לי וידיאו של הזמר. במיוחד בקטעים המרגשים, לא חייב לכל אורך הסרט, אבל קצת בהתחלה, בפזמון...
הפריעו לי גם חלק מהפונטים, לא כל פונט מתאים לוידיאו, הרגיש לי שהכתב יד לא השתלב כל כך במראה הכלל, אולי משקל יותר עבה, אולי אפילו רק קומפוזיצה אחרת...
בכל מקרה... הלוואי שכבר יבוא!

תודה ששיתפת!

• הוסף לסימניות
יפה מאד, קצב מצוין, תנועה יפה מאד,
הארה קטנה רק בגלל שזה באמת יפה-
לי הפריע קצת מגוון השפות העיצוביות. כל אחת בפני עצמה יפהפיה, וכולם ביחד סלט.

• הוסף לסימניות
יפה ומלא השראה, כל קטע יפה לעצמו, אהבתי את הדיוק והקצב.
וכמו שאמרו לפני חבל מאוד שאין שפה אחת, מלא פונטים ומלא סגנונות....
גם החזרתיות הפריעה לי...

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
עבודה מדוייקת ויפה!!!
אהבתי את הדיוק בביטים!!

• הוסף לסימניות
מתנצלת על אי ההבנה--אני רק צירפתי את הקישור מפורום מוזיקה--מהניק nyb שהעלה את זה שם
[כתבתי את זה למעלה] כדי שתהנו ממה שיפה שם. אגב מסכימה עם כל ההערות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה