עזרה השיר 'עקבות' של לאה לנדא

• הוסף לסימניות
זקוקה לשיר זה, גם המילים הכתובות וגם השיר בעצמו.
אשמח אם מישהי יכולה להעלות. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זקוקה לשיר זה, גם המילים הכתובות וגם השיר בעצמו.
אשמח אם מישהי יכולה להעלות. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הא לך, מיטב זכרוני:

רוח לח, נוגה רך
הד גלים ודוכיים
בחולות חיזיון
כמו עלה מן הים
התראה צל פסיעות
הוי הים הכחול
התראה צל חיי
נופל על החול

עקבות עקבות
לכל אורך התוואי
צעדי שמחתי
צעדי מכאוביי
מי האיש לידי את דרכו פה כתב
מי הלך לצידי והשאיר עקבותיו

וענה קול לא קול ויקרא אלי: בני,
פה הייתי אני והלכתי אני
מתפלש בדרכים בסלעים ומחילות
כה היה דבר האב אל בן בחולות
הוי הים, איך תראה ועיניך צרובות
בין דרדר וטרשים יש רק זוג עקבות
כאן עשה רק אחד את דרכו ובכה
כאן היד האחד, יד שנית לא ?

הוי אבי, אב רחוק, אב היה לי כזר
אי עקבות רגלך בישימון האכזר
הכזאת יעשה אב לבנו אהובו
כך שאל מול הים ואביו השיבו

בן שלי, הוא אמר, וקולו בו נשבר
כשצרבו החולות וקדח המדבר
אז הייתי אני, השמיים עדיי
מתכופף ונושא אותך, בני, על ידיי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה