דרוש מידע השיר של אלחנן ענבל ממעמקים

• הוסף לסימניות
דבר ראשון מגיע ל- אלחנן ענבל מחיאות כפיים על זה שזכה ב'הכל החדש' לפני כ- חודש וחצי,
דבר שני אחרי שזכה יותר נכון אחרי שנכנס לציבור החרדי אז הוא הוציא שיר, ממש יפה מאוד 'ממעמקים' (נשמח אם מישהו יוכל לשתף אחרים שעדיין לא שמעו שיר יפה שכזה) בקליפ שלו רואים גם איך שהוא אם סירה (טורנדו) לבד - יתכן ויסכימו לו להיות אם כזה דבר בין הגלים (ובמיוחד שזה היה בצהריים ( שיש יותר גלים)??
או שמא הוא עשה את זה gpt??

• הוסף לסימניות
זאת לא בעיה.
יש סירות בנהיגה עצמית.
ויש תוכנות עריכה למחיקת אנשים שהם לא GPT.
לא הכל זה AI...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה חוף פיראטי.
לדוג' עכו או כזה סגנון.

• הוסף לסימניות
לא יודעת.
האמת שזה לא מטריד אותי.
אולי יש כמה שהשתתפו בהפקה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המפרגנים
אז זה היה כך יצאנו 2 סירות ללב הים והנהג שלי עבר לסירה עם ההפקה והשאיר אותי לבד כחצי שעה
מנצל את זה שאתה פה סוף סוף...
להחמיא על ההצלחה ועל הדרך המרשימה, תמשיך כך, רוצים לשמוע עוד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המפרגנים
אז זה היה כך יצאנו 2 סירות ללב הים והנהג שלי עבר לסירה עם ההפקה והשאיר אותי לבד כחצי שעה
אני שמח שיש הזדמנות לומר לך שאני מאוד אוהב את השירים שלך, ובמיוחד את השיר ממעמקים, שיר מטורף, ביצוע יפה מאוד, נהנה לשמוע אותו עוד פעם ועוד פעם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה