המקורי?של מי השיר?
סוג של לתרוםבכייף
ומה לתרום לעזר מציון?
כן
תעבירי אליהםסוג של לתרום
אולי תגידו לי הלכתית גם איך זה עובד,
שנה שעברה היתי נאמנת נשים
עכשיו אספנו כסף מהשכנים ,לאלה שלא רוצים לקחת פרס או חבילה ,
אוספים כסף לעזר מציון ,הודענו , ממש כמו אוספים כסף לקופלה או יד אליעזר..
שקל מפה 5 מפה 20משם
הצטבר סכום ,120 שקל
סגרנו מעטפה רשמנו עבור עזר מציון ללא שם וללא בחירת פרסים
המעטפה הכבדה, נו המון מטבעות... התפזרה בקיצור לא ידענו מה ומי ומו
לא שלחנו לעזר מציון
ואני עם מצפון כבר שנה שלמה
מה דינו של הכסף?
בית שמשתעבירי אליהם
יש הרבה נקודות איסוף
אם את רוצה תכתבי באיזה איזור את
אני אגיד לך איפה יש קרוב אלייך...
באיזה אזור?בית שמש
יש להם גם אתר.סוג של לתרום
אולי תגידו לי הלכתית גם איך זה עובד,
שנה שעברה היתי נאמנת נשים
עכשיו אספנו כסף מהשכנים ,לאלה שלא רוצים לקחת פרס או חבילה ,
אוספים כסף לעזר מציון ,הודענו , ממש כמו אוספים כסף לקופלה או יד אליעזר..
שקל מפה 5 מפה 20משם
הצטבר סכום ,120 שקל
סגרנו מעטפה רשמנו עבור עזר מציון ללא שם וללא בחירת פרסים
המעטפה הכבדה, נו המון מטבעות... התפזרה בקיצור לא ידענו מה ומי ומו
לא שלחנו לעזר מציון
ואני עם מצפון כבר שנה שלמה
מה דינו של הכסף?
איך אני מוריד את זה?
לחצן ימניאיך אני מוריד את זה?
או שאפשר לשלח לי למייל nycgvbmjhאין לכתוב כתובת מייל
י' אדר ב'מתי הגרלה של עזר מציון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים