עזרה השיר תולדותם נשפך כמים

• הוסף לסימניות
מחפשת בבקשה אל השיר הזה בדחיפות, יש מישהוא שיכול בבקשה להעלות לי את זה???
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש כאן בפרוג כמה תפילת גשם תחפשי זה החלק האחרון של תפילת גשם, אם שרו את זה באושוויץ זה צריך להיות לחן ישן ועתיק, לא בעלז שהולחן בשנות הממ"ים ולא גולדמן שהלחין בתחילת שנות הסמ"ך

• הוסף לסימניות
זה חסום לי, יש מצב להעלות בקובץ MP3?
תודה ממש!!!

• הוסף לסימניות
יש כאן בפרוג כמה תפילת גשם תחפשי זה החלק האחרון של תפילת גשם, אם שרו את זה באושוויץ זה צריך להיות לחן ישן ועתיק, לא בעלז שהולחן בשנות הממ"ים ולא גולדמן שהלחין בתחילת שנות הסמ"ך
נסיתי לחפש אבל הכל חסום לי או שזה קישורים ממש ישנים שלא ניתן להוריד מהם,
פליזזז יש מישהוא שיכול בבקשה להעלות בקובץ או בקישור עדכני - לא יוטיוב
תודה

• הוסף לסימניות
נסיתי לחפש אבל הכל חסום לי או שזה קישורים ממש ישנים שלא ניתן להוריד מהם,
פליזזז יש מישהוא שיכול בבקשה להעלות בקובץ או בקישור עדכני - לא יוטיוב
תודה
יש כאן בפרוג לחן של יוסלה, מה שצורף לך זה משה גולדמן, את יודעת מה שרו באושוויץ? מה המקור ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו יש לי שתי שירים שאני צריכה אשמח מאד לסיוע עבורם:
1. השיר יודע בגויים סקלוען
2. על על על נהרות בבל,,,,, שם שם שם ישבנו
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
את השיר על נהרות בבל מצאתי =, אבל את השיר השני יוודע בגויים שלך סקולען אני לא מוצאת, יש מצב שמישהוא מביא לי, זה ממש דחוף לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה